![]() |
מה ההבדל בן כל הספקיות?
אני לא מבין..
אם הדומיין עובד טוב, מה ההבדל בן כולם? רק המחיר. או שזה קשור לנפילות השרתים ו Uptime ? תודה |
אממאני לא כלכך בטוח אבל לפי מה שאני יודע:
אין הבדל מלבד במחיר, בפאנל, ובשם של החברה. לדוגמה, GD (גודדי) בעלת שם מאוד מאוד חזק בשוק כנגד חברות אחרות כמו NF (נטפירמס). צריך גם תמיד לשמוע המלצות וביקורות של אחרים, כדי לא ליפול בפח כמו מה שקרה ב RF (רגיסטר פליי), שקווין מדינה, מנהל החברה גנב כספים ודומיינים מלקוחות. |
זה כמו שתשאל מה ההבדל בין חברת X לבין חברת Y,
לכל אחת מחיר שונה ואיכות שונה. יכול להיות שבספקית אחת תקבל תמיכה יותר טוב ובשניה מחיר זול ולא תמיכה כ"כ טובה. |
ציטוט:
מאיפה לי לדעת אם פתאום לחברה X יפלו הדומיינים? ואם זה לא אפשרי בכלל אז מדובר כבר במחיר ואמינות.. זה הכל. |
לך לGODDADY או נט פירמס, יש לי דומיינים בשניהם ואני מרוצה
בהצלחה |
היו המון בעיות ששמעתי מאנשים לגבי ספקיות אחרות, מלבד גודדי
מקרים של חיובים וכל מני בלאגנים..שגם אם הקונים עשו את הטעות..לדעתי לא צריך להגיע למצב כזה, וגם לא מומלץ אני עובד כרגע לרב עם גודדי פעם אחת ניסיתי את נטפירמס ולא היו בעיות אבל מבחינת זמנים, גודדי מספר אחד |
יש הבדל ענק בספקיות
עובדה יש לי שלושה דומינים בשלושה ספקיות שונות! גלובט, גודדי, נטפרמס. בגלובט הפאנל ממש איטי ואין הרבה אפשרויות בו! וגם לוקח לו זמן להתעדכן ולא תמיד מעדכן. נטפרמס אני נהנה להשתמש בה. בגודדי הפאנל שלהם מהיר ומקצועי ונוח לשימוש! יש לי שם כרגע בחשבון אחד ארבעה דומינים. ריסגטרי פליי לא יודע מהי בדיוק ולא השתמשתי בה. |
ההבדל בדרך כלל זה הזמן שבו מתעדכן הדומיין, בוגדדי תוך מספר דקות הדומיין יתעדכן. :)
|
בתור אחד שעבד עם רוב ספקיות הדומינים אל ההדעות שלי על החברות:
GLOBAT - פאנל איטי,לוקח זמן לעידכון DNS והדומיין לא נהנתי להישתמש בהם בכלל לא מומלץ. IPOWER - ספקית בסדר בסך הכל,הDNS מתעדכן די מהר רק חבל שלקח לי פעם מעל 6 ימים לקבל דומיין... - לא מומלץ NETFIRMS - ספקית מצוינת לדומיין חדש פעמי כלומר: הספקית נט פירמס מגבילה אותך ל5 דומיינים במחיר 4.95$ ואחרי 5 דומיינים מעלה את המחיר ל9.95$ ואפילו לא מידעת אותך על כך...עוד משהו שהם מחייבים אותך לאמת את פרטי כ.א שלך,פאנל,DNS ועידכון דומיין בסדר גמור. - מומלץ בערבון מוגבל GODADY - הספקית הטובה ביותר שניתקלתי בה עד כה,דומיינים וDNS מתעדכן מהר מאוד,פאנל נוח,תמיכה מצוינת. - מומלץ מאוד. כמובן שאיכות מתבטאת גם במחירים...גודדי היקרה והטובה ביותר. |
ההבדל זה המחיר,השירות והאיכות(שזה הפאנל וכל היתר).
בדיוק אותו דבר כמו בחברות הבנק,מה ההבדל בין כל הבנקים?אותו דבר,מחיר שירות ואיכות . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ