![]() |
אינדקס אתרים i-come למכירה...
שלום לכולם!
תיראו חברה אני רוצה למכור את האינדקס שלי מסיבות אישיות, כתובת האתר: www.i-come.net האתר מוצע למכירה לא כולל הדומיין! רק האתר למכירה בלבד! מחיר האתר:50 ש"ח מי שמציע יותר שיהיה קפיצת של 10 ש"ח. למי שיש תמורה אחרת עם ערך תמורת האתר הזה שייצור איתי קשר. תודה. |
קניתי 100 ש"ח תקף ל - 24 שעות
צור קשר - imf@netvision.net.il
איסיקיו - 479178910 |
יש סטטיסטיקות?!
עם כן תפרסם... |
תפרט על האתר איך אתה מוסיף קישורים?
איך אתה מוריד עורך?ידנית או דרך מערכת? כולל הדומיין והעיצוב? אם דרך מערכת כולל העיצוב והדומיין אני מציע 120 או מערכת העלאת קבצים מוכנה. |
tc4u-עם אתה רוצה ליראות סטטיסטיקות אני יראה לך אתם בתוכנת מסרים.
tzvika-יש שם קישור להוספת קישורים אתה עורך את האתר דרך ftp אבל יש פאנל ניהול למערכת דבר איתי באייסי אני יראה לך אותו... דומיין זה לא כולל אמרתי כבר בהודעה הראשונה כי ניפתח על הדומיין אתר חדש דבר איתי בתוכנת מסרים. |
רק חבל שהוא באמת לא למכירה...
שיחה שהייתה לי אם בעל האתר דניאל התגלה לי שאתה מוכר את האתר שלו לא מרצונו, אז אנשים אין טעם לקנות את האתר מכיוון שהוא לא למכירה, יום טוב!. |
ציטוט:
מוכר בלי הסכמה שלי. בגלל שאני הבאתי את הכל והחלטתי שאני לוקח את הדומיין כי האתר מת . ואמרתי בהתחלה סבבה תמכור תביא 50 % הוא לא רוצה. אז אני לא הייתי מעוניין שהוא ימכור. האתר לא למכירה. |
אנחנו סיכמנו במסנג'ר שאתה לוקח את הדומיין והאתר שלי פיתאום שמעתה סכום שאמרתי לך שאני מוכר אחרי 2 דקות קפצתה אני רוצה חצי מהסכום!
לא אני סיכמתי שהאתר שלי והדומיין שלך וזהוא! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ