![]() |
אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש חברת אחסון טובה דרך כרטיס אשראי..
אוקי עכשיו בגלל שזה דרך הכרטיס אשראי אני צריך חברה אמינה..
אני צריך שזה יעלה בין 20-30 בחודש יש למישהו הצעות? ואם לא.. אז יש לכם הצעה לאיזה חברה טובה שמקבלת דרך הדואר? אבל זה רק 20 כי אני לא שולח מטבעות בדואר.. |
לא פרסמת את ההודעה בפורום הנכון...תבקש מאחד המנהלים להעביר.
בנוגע לעסקים שמקבלים באשראי אני יודע שEspert-Serv מקבלים כ.א |
ציטוט:
פותח האשכול, מאחר ואתה לא עומד בתקציב שדרוש לקניה של חבילת אכסון אצלנו (כל אחת), אני ממליץ לך לפנות לנרי, אחלה בן אדם, אחלה עסק...! |
אהלן,
אם אתה מעוניין בחבילת אחסון שמחירה: 8$ אתה מוזמן ליצור איתי קשר. |
היי,
75 מגה אחסון. 10 גיגה תעבורה. 30 ש"ח. ניתן לשלם בכרטיס אשראי. |
|
איך אני יכול לדעת שאני לא נותן את המספר כרטיס שלי לסתם בן אדם.. אחרי הכל זה כרטיס אשראי ואני לא משחק עם זה..
|
ציטוט:
|
שלום לך,
אשמח להציע לך הצעה מבית העסק ספרינט-סרב. *לעסק יש וותק של יותר מ-10 חודשים. פרטי החבילה(ות) הצעה מס' 1: שטח דיסק: 300MB, תעבורה: 30GB כל השאר בלי הגבלה מחיר חודשי: רק 30 ש"ח הצעה מס' 2: שטח דיסק: 250MB, תעבורה: 25GB כל השאר בלי הגבלה מחיר חודשי: רק 25 ש"ח הצעה מס' 3: שטח דיסק: 200MB, תעבורה: 20GB כל השאר בלי הגבלה מחיר חודשי: רק 20 ש"ח מעוניין בחבילה אחרת? צור/י קשר. פרטים ליצירת קשר טלפון: 0548-152-542 דוא"ל: sales@sprint-serv.net מסנג'ר: gak@order.sprint-serv.net או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. *לפני ביצוע הזמנה חובה לקרוא את התקנון. מפרט השרת עליו תשב מעבד: Dual-Core AMD Opteron(TM) Processor 2210 זיכרון: 4GB DDR2 דיסק קשיח: 400GB מערכת הפעלה: Linux, לוח בקרה: DirectAdmin זמינות שרת של יותר מ-99.9% ייעוד השרת: אירוח אתרים בלבד דרכי תשלום > הפקדה בנקאית > העברה בנקאית > דואר רשום > "מזומן בזמן" - בנק הדואר > כרטיס אשראי (חיוב טלפוני) אשמח לראותך בין לקוחותינו, עסק חוקי ומורשה, מספק חשבוניות-מס/קבלות. www.sprint-serv.net |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ