![]() |
מחפש שרת חזק {פרטים בפנים}
אני מחפש שרת (לא יעודי!), לא אכפת לי בארץ או בחו"ל, [אבל אם בחו"ל אז שיהיה טיפה מהיר], עם הדרישות הבאות:
כ100GB איחסון. שיהיה טיפה מהיר. אמין. עד 10$ בחודש, עם התחייבות לשנה. תמיכה בPHP 5 או 4, MYSQL וכל השאר לא אכפת לי. 99.9% פעיל. בלי דמי התקנה. בלי הגבלה לתעבורה, זה הכי חשוב! |
חבל שלא ביקשת את כל השרת בחינם וגמרנו ...
אולי התכוונת ל 10 גיגה ב 10 דולר , אני לא חושב שתמצא 100 גיגה בכזה מחיר . אתה יכול לשכוח מזה . בנוגע לתעבורה - לא קיימת חבילה "ללא הגבלת תעבורה" ומי שמספר לך אחרת - עובד עלייך . ואתה יודע למה ? כי ברגע שהאתר שלך יעמיס עליו מבחינת התעבורה הוא יזרוק אותך \ יגביל אותך כי זה ממש לא ידגדג לו שהוא הבטיח לך תעבורה בלי הגבלה ... קח את זה בחשבון . |
אני אמרתי בחו"ל!
יש אפשרות גם בחו"ל. בחו"ל זה מצב ממש נורמאלי. |
ציטוט:
100 ג"ב שטח אחסון זה המון, לאיזה מטרה האתר? תשב עם עצמך ותבדוק טוב טוב לפני שאתה רוכש חבילה כזאת. לגבי המחיר, לא תמצא ב10$, מצטער לאכזב. אני ממליץ לך להשכיר/לקנות שרת יעודי בשביל דרישות כאלו. אם אתה צריך עזרה/שאלה תוכל לפנות אלי בדואר אלקטרוני/מסריים מיידים. בהצלחה, ערן. |
בחו"ל אמרת שיש ? להפך בחו"ל אפילו לשרת פרטי אין כל כך הרבה תעבורה... להבדיל מהחוות בישראל החוות בחו"ל מודדות אותך לפי תעבורה חודשית כללית לשרת. וב10$ מצטער אבל אני באמת לא מאמין שתמצא..
אם אתה רוצה אני יכול לאכסן אותך אצלי בבית... עם מהירות 1.5 מביט נכנס 16 ק"ב יוצא |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ