![]() |
שאלה: בנוגע למיקרופון ועוד כמה בנוגע לכרטיס קול
אהלן חברה.
ושבת שלום לכולם. 1)אני הייתי מעוניין שתעזור לי לעשות שהמחשב לא ישמיע את המיקרופון כאילו שהמיקופון יהיה מחובר למחשב שאני ידבר איתו אבל שהפלט שלו יצא רק לאינטרנט ולתוכנות שונות אבל לא ישודר לרמקולים. 2) הייתי מעוניין לדעת איך עושים שהחיבור כניסה בכרטיס קול ישמש בתור חיבור יציאה אני יודע שיש כזאת אפשרות בתוכנה של הכרטיס קול אבל זה משום מה לא עובד, בעבר הצלחתי לעשות את זה עם הלינוקס (זה עבר אבל ליתר דיוק לא שמעו משהו) ואני לא מבין למה התוכנה של הכרטיס קול לא מסוגלת לעשות את זה. (מקווה שזה המקום המתאים זה פשוט בקשה של תוכנה והפעלה) תודה רבה מראש, |
1. כנס בקרת עוצמה, אפשרויות, מאפיינים, מיקרופון סמן וי, אישור, במיקרופון תעשה וי
2. לא הבנתי . יש לך יציאה לרמקולים.. |
חח.
ב1. אני לא עד כדי כך טיפש חח. את זה אני יודע לעשות תקרא את הבקשה ותבין שלא את זה אני ביקשתי מה שביקשתי זה שהרמקולים לא ישדרו את המיקופון. ב2. ביקשתי יצאיה בנוסף לרמקולים כי יש לי שני סטים של רמקולים ואוזניות ולא בא לא להעמיס במפלצים. עריכה: אהה אופס ושככתי להגיד תודה בכל זאת |
חחח תנסה ותראה שאני צודק אז כנראה שאתה לא יודע את זה, כשאתה עושה השתק הפלט לא יוצא לרמקולים, אבל עדיין יש פלט רק שברמקולים אתה לא שומע ולכן למשל תוכל לדבר בונטרילו או דברים כאלה.. תנסה ותראה
|
ניסתי לפני שאמרתי שזה לא עובד זה פשוט לא עובד וד"א אני צריך את זה בעיקר בשביל הוונט.
|
ציטוט:
אם לא פועל לך יש אצלך בעיה, כי ככה עושים. |
אחרי שתעשה את זה כנס לרשמקול ותקליט תראה שיש לך גלי קול
|
|
אחח חחח
א. תשמור ב JPG פעם הבאה ב. בתמונה תלחץ וי על סטריאו מיקס אפשרויות מאפיינים השמעה סמן וי במיקרופון ואז במיקרופון תסמן השתק פעם הבאה אל תגיד שלא עובד לך סתם |
חח מצטער על התמונה רק אחרי שהעלאתי הבנתי.
ועכשיו אני מבין איך זה עובד בשמעה כל מה שמסומן מושמע ואם לא מסומן אז הוא לא מושתק לגמרי. אבל יש לי בעיה בשמעה אין לי מיקרופון |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ