![]() |
תגידו מה הקטע של אתרים להעלאת תמונות?
מה קטע פתאום נכנס הטרנד הזה? פעם זה היה כל אחד פותח חברת אחסון עכשיו כל אחד פותח אתר להעלאת קבצים מה קטע? במיוחד באתר האלה שמאפשרים רק העלאת תמונות?
זה נחמד בתור משהו פרטי אם יש לכם פורום עם קהילה ענקית אז זה נחמד...אבל בישביל כלל הגולשים לא נראה לי שמישהו באמת יעלה לאתר שאין לו ממש גב כלכלי ולעלות תמונות..לאתרים כאלה צריך גב כלכלי עצוב כי אם וכאשר אתר יגדל אז צריך כל הזמן משאבים..אם זה מקום אחסון הקבצים ואם זה התעבורה... בואו תסבירו איזה רווח יש פה?? גם ברוב המקרים מציבים את ADSENSE באתרים האלה..נו באמת...חחחחח... תסלחו לי אם אני פוגע במישהו באשכול הזה...אבל הייתי שמח לקבל תשובה במיוחד מאלה שיש להם אתרים כאלה... |
ככה זה, פעם זה היה תחרויות אתרים, אחסון אתרים, קהילות, עכשיו זה העלאת קבצים.. טרנד חולף, לא יותר.
|
אפס עבודה.
|
ציטוט:
כל ילד בן 14 מתלהב מפורום כלשהו ומחליט לפתוח אחד , זו הסיבה שיש 2000000 פורומים בארץ. אותו דבר לגבי העלאת קבצים. |
נו ברור שזה אפס עבודה...אני גם דיי בטוח שזה גם אפס רווח (מלבד כמה תמונות חמודות שיעלו לכם לשרת) וסתם השקעה כספית...
|
בפורום שלי ובאתר ההעלאת תמונות שלי יש מספיק רווח, אל תדברו באוויר על דברים שאתם לא יודעים.
|
ציטוט:
כל מי שפותח פורום/אתר העלאות/חברת אחסון כי הוא ראה מישהו מצליח והוא חושב שהוא יכול להצליח יותר, ליהות הכוכב הבא (כוכב נופל אולי..). |
זה ידוע מראש.
לכל דבר יש טרנד , בעיקר ל'חברת אחסון' כל אחד פה מנסה לפתוח פה 'חברת אחסון' , ולאן המצב עוד הגיע?! לפתוח חברה על שרת חינמי שאפילו ללא דומיין. אין מה לעשות.. ככה זה , כשמשעמם , ואין מה לעשות - פותחים מערכת להעלאת קבצים ומלבישים על אתר ;) |
לא בהכרח,
אני למשל פתחתי שירות כזה להעלאת קבצים, למטרות שימוש אישיות לפורום, והחלטתי לפתוח אותו גם לקהל הרחב (זו הסיבה שאין עיצוב). |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ