הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [שאלה] פשוטה ב AJAX (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=52300)

X-T 18-08-07 15:11

[שאלה] פשוטה ב AJAX

כיצד ניתן לעשות שלחיצה על כפתור תיטען את הדף שהוא אמור להוביל אליו ותכתוב בדף הנוכחי " Loading " וכאשר יסיים לטעון זה ישר יפתח את הדף ללא שום צורך בטעינה וכמובן שלא יראו בדפדפן כל סוג של טעינה כלשהי,

תודה לעוזרים.

חיים 18-08-07 15:24

אתה לא צריך לעשות כל כך הרבה אתה יכול פשוט בדף שזה מובלי אליב לעשות ב-body לשים ב-onload תשים איזה פונקצייה שעושה שDIV מסויים יעלם ו-DIV אחר יופיע ואז הDIV שנעלם צריך להכיל את ההודעת טעינה והDIV שמופיע יכיל את האתר

X-T 18-08-07 15:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי חיים (פרסם 543991)
אתה לא צריך לעשות כל כך הרבה אתה יכול פשוט בדף שזה מובלי אליב לעשות ב-body לשים ב-onload תשים איזה פונקצייה שעושה שDIV מסויים יעלם ו-DIV אחר יופיע ואז הDIV שנעלם צריך להכיל את ההודעת טעינה והDIV שמופיע יכיל את האתר

אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה שהדף קודם יטען ואז יופיע ובזמן הזה של הטעינה לא יראו בדפדפן את הטעינה ויוצג שהוא טוען.

כלומר, אני בדף X, לחצתי על קישור כלשהו, מהרגע של הקישור הדף השני נטען בנתים ואני עדיין בדף X, סיים לטעון ? מעביר ישר לדף Y

כלומר תהיה פונקציה שתיראה ככה ( דוגמא )
loadpage("loading... please wait","index.php");

שדרכה זה יעביר לדף הראשי מדף כלשהו וזה יתן את ההודעה LOADING בזמן הטעינה ולינק יראה ככה
<a href="javascript:void(0);" onclick="loadPage("index")">xxxx</a>

חיים 18-08-07 16:09

תנסה לעשות אותו הדבר כמו שאמרתי לך רק שהפעם תעשה שכשהמשתמש נמצא בדף שזה דרך AJAX ו-PHP יעשה שהוא יראה בעצם דף אחר ואחרי זה כשהדף סיים להטען תעשה שהוא רואה את הדף הנוכחי אותו העקרון של onload

X-T 18-08-07 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי חיים (פרסם 544039)
תנסה לעשות אותו הדבר כמו שאמרתי לך רק שהפעם תעשה שכשהמשתמש נמצא בדף שזה דרך AJAX ו-PHP יעשה שהוא יראה בעצם דף אחר ואחרי זה כשהדף סיים להטען תעשה שהוא רואה את הדף הנוכחי אותו העקרון של onload

למען האמת ניתן ליישם זאת רק עם AJAX אפילו ללא צורך של שימוש בצד שרת.

DorWD 18-08-07 17:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי X-T (פרסם 544056)
למען האמת ניתן ליישם זאת רק עם AJAX אפילו ללא צורך של שימוש בצד שרת.

אתה מתכוון JS לא AJAX, AJAX זאת שיטה של שימוש בצד שרת וצד לקוח ביחד

LandRover 18-08-07 18:26

עם הלחיצה כל כפתור כלשהו, אתה עושה שהתכולה של DIV מסויים (id.. innerHTML) מכניס מלל או תמונה של LOADING וכו'..

אחרי שה readyState שווה ל 4 והסטטוס שווה 200 באובייקט חיבור XMLHttpRequest/ActiveXObject אז אתה מחליף את ה innerHTML ל responseXML/responseText וזה יעלים לך את התוכן של ה LOADING ויכניס את התשובה.

באותבה צורה אתה גם יכול לעשות הפרדה בין ה LOADING לתוכן רק שיהיה לך צורך לאפס את ה innerHTML של ה LOADING DIV..

omercnet 18-08-07 18:35

אולג זה אתה ? :o

LandRover 18-08-07 18:39

כנראה... :)

Daniel 18-08-07 18:46

אני לא הולך לתת קוד, אבל הנה השערה.
אחת, כמו ש-LandRover אמר, הבעייה היא התמונות-הרי הם לא קוד HTML.
אפשר שיהיה פריים גדול שיכיל את הדף, וברגע שהדף יטען(לתוך הפריים), הפריים יעלם(dispay:none;), ובמקומו תופיע הודעה "הדף בטעינה". בדף הבא, יכול להיות onload, פקודה שתשפיע על הפריים שפתח אותו,
למרות שאני לא בטוח אם זה אפשרי, יכול להיות ש-opener יעבוד כאן.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:07.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ