![]() |
אני צריך לדווח למס הכנסה ?
אני צריך לדווח למס הכנסה על הכנסות שלי מגוגל אדסנס?
אם אני נער בן 17 אם חשבון בנק. אני יוכל לקבל את ההכנסות אדסנס ישירות לחשבון בנק שלי? ומה בקשר למס שאני אמור לדווח אם אני מקבל את הכסף לחשבון בנק של נער פחות מגיל 18 ? |
ברגע שאתה עסק רשום שמרוויח מעל 6אלף בחודש אז אתה צריך לדווח למס הכנסה.
כרגע אל תחשוב עליהם אפילו . יש לך חשבון בנק , תכניס את פרטיו באתר והם יפקידו לך סכום סימלי קטן , אתה צריך לאשר שקיבלת את אותו סכום , אחרי שקיבלת הם יודעים שזה באמת החשבון שלך והם יפקידו לך מדי כל חודש. |
במידה ואתה עסק - כן, להוציא קבלה על הסכום ולכתוב " הכנסה מחו"ל "
אם לא, אמממ... לא. |
ציטוט:
מה הכוונה (םג לזה שלמעלה) בנוגע ל 60000 ש"ח, אני חייב הרי לדווח למס הכנסה על כל הכנסה שהיא, על כל סוכם כסף שהוא שניא מקבל, בין אם אני עסק ובין לא. לא?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה משלם מס? יש לי חבר שיש לו אדסנס ועוד כמה חברים שיש להם ואף אחד לא משלם מס. הרי גוגל היית דורשת מספר עוסק היית מחוייב לשלם מס', כי גוגל לא תרצה להיכנס לצרות משפטיות... |
לפי מה שהבנתי ממקורות מידע:
שאני מקבל הכנסה מדיי חודש סכום כסף מסויים. אני אמור לדווח עליו על מס הכנסה אפילו אם אני שכיר שזה הדוגמא באדסנס. לפי החוק אני חייב לדווח על כל הכנסה שאני מקבל למס הכנסה. אני בן 16 וחצי קטין, עם חשבון בנק. איך אני מדווח למס הכנסה על ההכנסות שלי? אני יכול לפתוח תיק במס הכנסה? |
חבר שלי בן 14 ויש לו חשבון בנק. האם הוא יכול לרשום את הפרטים של החשבון שלו?
וישחלח הכסף אליו? כי הם רושמים מעל גיל 18.. |
ציטוט:
אבל אתה רוצה להיות אזרח טוב ולדווח? תדווח. יורידו לך מס. אני עוד לא קיבלתי את הכסף אבל כנראה שאני אדווח.. שוב, אם תדווח ואם לא, יש למי שאחראי על זה בעיות הרבה יותר גדולות מ100-1000$.. |
ציטוט:
לא? אגב מה זה אזרח טוב? זה אזרח חוקי, אזרח שמכוסה מהבחינה הזאת של תשלום מס' ולא העלמת מס' מהרשויות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ