![]() |
[עזרה] סגירת שרת CS
היי
- אני חיפשתי ולא מצאתי מדריכים שעזרו! אני רוצה לסגור שרת CS דרך הSSH אם אני עושה killall -9 run_hlds, זה סוגר רק את הrun_hlds (נניח שזה סגר רק את האחד הזה) אבל זה לא סוגר את ה hlds_amd64 (במקרה שלי) שבאים ביחד איתו עכשיו בטח תגידו killall -9 hlds_amd64 אבל אם יש לי כמה שרתים, ואני לא רוצה לסגור לכולם את הhlds_amd64?? (ד.א- הID שמקבלים כשמריצים, זה הID של הhlds_run, ולסגור דרך הID גם לא עוזר) מה לעשות? |
אולי תנסה בלי ה all
kill -9 יכול להיות? |
שנייה, כמה שרתים אתה מריץ ביוזר אחד? או שאתה מריץ את הכול ב-Root?
עצה ממני, יוזר לכול שרת, יותר נוח. |
kill -9 לא עובד
אין לי אפשרות ליוזר לכל שרת, יש לי חשבון אחד להריץ כמה שאני רוצה לדוגמא כרגע רצים 3 |
תעשה ככה
ps x ואז יופיעו לך התליכים, חפש מה שאתה רוצה לסגור, ובצד שמאל בסוף יש מספר תעתיק את המספר שאתה רוצה ותעשה ככה: kill pid number number=למספר. |
ציטוט:
כדי לדעת שאתה סוגר את השרת המיועד תבדוק שבפקודה עצמה יש את הפורט של השרת שאתה רוצה לסגור. |
אבל אם יש לי שלושה שרתים
אז יש לי שלושה hlds_run ושלושה hlds_amd64 אני יודע את המספר תהליך רק של הhlds_run שאני רוצה לסגור |
תחפש את השרת עם הפורט שאתה רוצה, לא משנה אם זה amd64 או run, אם זה אותו פורט שאתה רוצה ליסגור, תיסגור!
|
יש דרך לגלות PID לפי השם של התהליך?
|
אתה רוצה לסגור שרת עם פורט 27000 לדוגמה?
אתה כותב ps -aux |grep 27000 ואז עושה kill לכל המספרים (pids) שקיבלת מהפקודה הקודמת. בכל מקרה אמורים להיות שני מספרים. אחד של hlds_run, ואחד נוסף של hlds_i686 / hlds_amd64.. אתה עושה kill לשני המספרים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ