![]() |
קיבלתי את העסק של האבא שלי
שלום לכולם
יש לנו ספריה אשר קיימת כבר מעל 40 שנה. לפני שתהיה ספריה היא הייתה חנות רגילה ואבא שלי קיבל אותה לפני כ-23 שנה כשהוא היה בן 21-22. הוא הפך אותה לספריה ומאז הוא ממשיך איתה עד היום. אני רוב הזמן בחנות מסדר ומוכר ומנהל אותה (לא תשלומים והוצאות וכו'). מה שאני רוצה אני יכול לקבל, אם זה ציוד למחשב ואם זה כסף. אתמול אבא שלי החליט שהספריה תעבור אליי, ואני יתחיל לשלם על הכל ולקבל את רוב הכסף. אני לא ממש מבין בהרבה דברים אז בשביל הפתיחה אבא שלי יקח אותי לכל מיני מקומות לקנית ציוד/ספרים וכו'. אני מקווה שזה ילך לי טוב, במידה וילך לי טוב הספריה תהיה רשומה תחת שמי. :) תאחלו לי בהצלחה |
בהצלחה ומזל טוב.
|
בהצלחה אחי! מקווה שילך לך טוב...
|
בהצלחה אחי! בן כמה אתה?
|
ציטוט:
|
תודה רבה לכם...
|
לדעתי אבא שלך היה צריך לחכות עם זה...אחרי שתעשה צבא...
אבל אם הוא החליט אז שיהיה כנראה היו לו סיבות לזה... בכל מקרה שיהיה בהצלחה אחי! |
Cream, אני הבנתי את הקטע שלו
שהיה בכיתה י בן 16 הוא שלח אותי לעבוד בבניין, אני כל החיים שלי הייתי מפונק ולא יודע מזה חיים אמיתיים, הוא מנסה להכניס אותי לחיים האמיתיים, שיהיה לך אחריות, עבודה הכנסה ולא סתם עבודה, אלא עבודות פיזיות. היום אני רוב הזמן מול המחשב ולא עושה כלום, אפילו רישיון רכב לא עשיתי, המצב על הפנים אני בעד אבא שלי על הנסיונות שלו. |
חשיבה נכונה יש לו! הוא לא רוצה שתהייה עצלן... שיהיה לך כל הזמן עיסוק... שתתקשר עם אנשים אמיתיים ולא במחשב...תאכלס חשיבה נכונה מאוד!
|
נחמד מאוד, בהצלחה בעתיד עם הספריה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ