![]() |
פאוור ריסלר ב Hostrick
שלום לכולם,
לאחר זמן רב שהוסטריק לא הציעה את שירותי האיחסון שלה כאן בפורום, חזרנו להציע לך חבילת Power Reseller, אשר מאפשרת לכם לפתוח חשבונות ריסלר תחת אותו חשבון ריסלר אשר רכשתם. התוסף Power Reseller אשר נבנה והותאם לפאנל הניהול DirectAdmin נכתב ע"י והוא בלעדי לחברת הוסטריק. ההצעה: 6GB שטח איחסון 600GB תעבורת נתונים כל השאר ללא הגבלה פאנל ניהול בעברית ואנגלית, תוסף Installtron המתקין בדקות את כל המערכות המוכנות אשר נמצאות בשוק עם גישת פאוור ריסלר כל זאת ב 100 ש"ח לחודש בלבד www.Hostrick.co.il גיא שליידר 0524456137 |
לא ראיתי שפותח האשכול ביקש תגובות על מחיריו.
חולקו אזהרות. המשך יום נעים וחג שמייח!. |
בתור לקוח של גיא (כבר 3 שנים (בסכום כולל...היו תקופות אצל חברות אחרות)) והתנסות לזמן מסויים עם השירות הזה ספציפי (כרגע אני עם ריסיילר רגיל) אני יכול להמליץ בחום...
בהצלחה גיא.. |
נשמע טוב,
בהצלחה. |
זה לא נכון שזה בלעדי רק לכם, כי ל-SPD יש את זה גם,
אבל אחרי הכל, ממש טוב שיש אחד כזה... גיא בנאדם רציני, קפצו על ההצעה. |
שיהיה בהצלחה שמעתי שיש לכם שרתים חזקים ומהירים
אחהל של חברה רק שהרבה זמן לא עידכנתם אתה אתר בשרותים וכל מיני דברים נוסיפים |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה על הפרגון :) אבל כבר לא קיים אצלנו בsPD, כלומר, לא ניתן לרכוש חבילות כאלו. |
בכל מקרה התוסף אינו זהה, ואין לי מושג איזה תוסף בדיוק היה או יש ל sPD
יש גם אופציית Power reseller ב cPanel אני מדבר על התוסף שאני כתבתי, ולכן שאמרתי בלעדי התכוונתי לעובדה שאני כתבתי אותו וכרגע יש אותו רק לי, יכול להיות שבן אדם נוסף בנה תוסף של power reseller , לא שידוע לי עליו כרגע. בכל מקרה רק רציתי להבהיר את העניין גיא |
תמיד טוב לראות עסקים וותיקים ומצליחים בסביבה =]
בהצלחה! תמיד מומלץ =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ