הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הודעה על פרישה אחרי שנה... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54472)

חיים 01-10-07 21:54

הודעה על פרישה אחרי שנה...

ערב טוב לכולם.
אחרי שנה וקצת יותר בתחום ההוסטינג החלטתי לפרוש רשמית מהתחום, לא מגריי אני מסכים, אבל לפרוש מעבודות וכ"ו.
רציתי להגיד תודה לכל הקהילה החמה הזאת ולכל החברה שיש פה, לאלו שעזרו בדרך, ולאלו שלא.
אני עוזב בגלל סיבה שכולם עוזבים בעיכר... בגלל שהתחום לא מתאים לי כל כך לדעתי, התחום הזה משך אותי לשבת שעות וימים על המחשב שלי לזוז, בזמן האחרון התחלתי לצאת ולהתאמן וכ"ו והחלטתי שהתחום הזה לא מתאים לי, היום כשקראתי תהודעות הישנות שלי מפלני שנה כשחבר במסנגר הראה לי הודעה אחת, זה עורר בי עצב וצער גדול על כל שבכלל נכנסתי לזה... לכן אני פשוט עוזב.
כמובן שאני תמיד אשאר בפורום תכנות לעזור למתכנתים ולמקודדים שבינכם בכל הבעיות שלהם.
אז תאחלו לי בהצלחה בהמשך הדרך ותודה על הכל :)
עריכה:
במקרה זאת גם בידיוק ההודעה ה-1200 שלי :D

Oren2 01-10-07 22:01

בהצלחה בהמשך :)

express-serv 01-10-07 22:28

חבל, בהצלחה בהמשך.

בניה 01-10-07 22:30

בהצלחה בהמשך.
והוסטינג זה לא התחום היחידי במחשבים, תזכור את זה;P

DeanT 01-10-07 22:31

חבל,
בהצלחה בהמשך.

d-forum 01-10-07 22:33

בהצלחה בהמשך
ואפשר לשלב גם וגם לא חייבים לשבת 24 שעות ביממה!
:)

חיים 01-10-07 22:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי d-forum (פרסם 561721)
בהצלחה בהמשך
ואפשר לשלב גם וגם לא חייבים לשבת 24 שעות ביממה!
:)

תודה לכולם.
תראה אחי זה פשוט גרר אותי לזה בגלל כמות הלקוחות והדברים שהייתי צריך להספיק בזמן מוגבל מאוד :( ואתה יודע יוצא שכל החברים שלך מתקדמים בחיים הולכים קדימה לומדים דברים חדשים מתחילים את הדור החדש ואתה עדיין בדור הישן וכשאתה פתאום מתעורר אתה קולט ואיי אני רחוק מידי וכדי לרוץ אתה נאלץ לא לשבת בכלל מבין ;P כשאני יגיע למצב טוב יותר שאני יהיה לי זמן פנוי לשבת קצת יש מצב שאני ישב קצת.
בנייה בקשר אליך הייתי אומר שאין לי בכלל זמן למחשבים ;P אני כרגע לומד חזק וכ"ו קיצר נראה יש מצב שנהיה קצת באתר הזה חוץ מזה שלא אמרתי שאני נעלם לגמריי :D

DanielS 01-10-07 22:39

חיים.. לא הייתי מראה לך את ההודעות הישנות שלך אם הייתי יודע שזה מה שיקרה..
תודה רבה רבה. לבנאדם שעזר לי בכל הדרך ללימוד הPHP שלי שלמדתי בזכותו המון דברים.
ושהכי חשוב תמיד עזר.

תודה רבה על הכל אחי.
בהצלחה בהמשך !!
אני תמיד כאן בשבילך =]

Talent 01-10-07 22:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי חיים (פרסם 561723)
תודה לכולם.
תראה אחי זה פשוט גרר אותי לזה בגלל כמות הלקוחות והדברים שהייתי צריך להספיק בזמן מוגבל מאוד :( ואתה יודע יוצא שכל החברים שלך מתקדמים בחיים הולכים קדימה לומדים דברים חדשים מתחילים את הדור החדש ואתה עדיין בדור הישן וכשאתה פתאום מתעורר אתה קולט ואיי אני רחוק מידי וכדי לרוץ אתה נאלץ לא לשבת בכלל מבין ;P כשאני יגיע למצב טוב יותר שאני יהיה לי זמן פנוי לשבת קצת יש מצב שאני ישב קצת.
בנייה בקשר אליך הייתי אומר שאין לי בכלל זמן למחשבים ;P אני כרגע לומד חזק וכ"ו קיצר נראה יש מצב שנהיה קצת באתר הזה חוץ מזה שלא אמרתי שאני נעלם לגמריי :D

למה אתה מתכוון "מתקדמים בחיים הולכים קדימה לומדים דברים חדשים מתחילים את הדור החדש ואתה עדיין בדור הישן"

חיים 01-10-07 22:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Talent (פרסם 561730)
למה אתה מתכוון "מתקדמים בחיים הולכים קדימה לומדים דברים חדשים מתחילים את הדור החדש ואתה עדיין בדור הישן"

כאילו תראה כולם יוצאים אחוצה מתחילים לשמוע מוזיקה חדשה סרטים חדשים לראות הכל חדש מתחילים לעשות דברים חדשים דור חדש בקיצור אבל אני הייתי בבית ולא זזתי בגלל זה נשארתי בדור הקודם אז עכשיו צריך לרוץ מהר קדימה מבין...:-D

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:29.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ