![]() |
מחפש עבודה בתור תומך טכני .
בן 17 מחפש לעבוד בחברה בתור תומך טכני, להלן מספר תחומים אשר אני מתעסק בהם :
-ידע נרחב מאוד ב-Html, מעט Php ומעט Asp . כמובן בשילוב של Js . -ידע בפאנל ניהול מסוג DirectAdmin וcPanel בשלושת דרגות השליטה. -תומך בפלאפון, איסיקיו, מסנג'ר וכמעט כל תוכנה אשר קיימת קיום(כמובן אפשר להוריד זאת לא תיהיה בעיה) . כמובן נסיון במספר נרחב של חברות במספר גדלים וקהל יעד שונה . בהיזדמנות זאת אשמח להציע את שירותי הצילום דיגיטלי באפשרות לוידאו וסטילס - כרגע אני מוכן לעשות זאת ללא תשלום אך עם תמורה אחרת . אשמח לדבר על תמורה לגבי התמיכה הטכנית בפרטי, תשאירו את פרטיכם . נאואל . |
ציטוט:
תוכל לשלוח לי ה"פ עם התמורה שברצונך לקבל ? (רק ה"פ ולא תוכנות מסרים \ פלאפון שבכל מקרה נגמרה לו הסוללה עד ליום ראשון ) . לילה טוב . |
|
milohost אנא בדוק את תיבת ההודעות שלך .
משה, נוצר קשר . -אשמח לשמוע עוד הצעות - |
דרור, כדיברתי איתך, אמרת שאתה לא מבין בזה. כזכור לי נכון.
שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
ואל תנסה לקטול אנשים כי אתה פשוט לא מצליח, וכמובן בגלל התגובה הזאת הסיכויים שיפנו אלי נמוכה וכתבת שטויות . |
שעבדתה אצלי,
לפני כחודשיים-שלוש. היית בן 15. איך גודלים שנתיים בחודשיים. לא יודע. בכל מקרה,אשמח אם תצור עמי קשר. |
ציטוט:
ד"א אליך דווקא אני לא בטוח שאפנה מכיוון שזכור לי איזה שטויות עשית, כמו : "אבא שלי ישן עכשיו" או "הוא לא עונה לטלפון", מרגע שהגיע אליך הכסף של הלקוח שהפנתי אליך לקח מעל 4 ימים עד שבכלל הזמנת - מסכנה, לא חברה טובה בכלל ובושה לעבוד אצלה . |
ציטוט:
אני הצעתי לך לעבוד אצלי. אז גם אתה תשקול מילים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ