![]() |
מספר שאלות בקשר לגוגל אדנסס
הקדמה: אז ככה אני בן 15 ויש לי חשבון בנק של דיסקונט צעירים
1.בגוגל רשום שחייב מגיל 18 ועל שם המוטב אני בעל חשבון בנק צעריים האם אני יכול לרשום את שמי או לא בגלל שאני בן 15? 2. מה הכוונה הכנסת משתמשים תחתי ו 180 יום משהוא כזה לא הבנתי?:-/ 3. עם אני שם את הפרסומות בתוך אתרים שאני מאחסן אצלי (חסויות) אני צריך לרשום את כתובתם או שאני רושם את הכתובת הראשית שלי אז זה פעיל גם לסאב דומיין ? 4.מה האבדל בין פרסומות ציבוריות ורגילות? תודה רבה מראש לכל העוזרים:-) נ.ב אשמח לקבל עוד קצת מידע מועיל מראש מכאלה בעל חשבון גוגל אדנסס |
1. גוגל לא יכולים לדעת באמת בן כמה אתה ואיזה סוג חשבון יש לך, אל תדאג.
2. אם מישהו נרשם תחתיך, דרך הקישור שלך, והוא מרוויח 100$ תוך 180 יום, אתה מקבל 250 דולר. 3. אתה מכניס כתובת של האתר הראשי שלך, ואתה יכול לשים את המודעות באיזה אתרים שאתה רוצה, גם לא על סאבדומיין. 4. רגילות, מקבלים כסף. ציבוריות, לא מקבלים כסף. |
אחלה תשובות ענית לי חלקית על השאלה הראשונה
במידה ומוצאים כי אני מתחת לגיל 18 יחסמו אותי וזהו? או שיכולים ליתבוע אותי על הפרת תנאים שבשליחת הטופס ההרשמה הצהרתי שהמוטב מעל 18 שבעצם אני מתחת ל18... יש מצב שיכולים לעשות משהו בסיגנון או שרק יחסמו אותי? |
אם הם יתבעו כל אחד מתחת לגיל 18, הם לא יגמרו עם זה.
רק יחסמו אותך. אבל הם בכלל לא יכולים לדעת בן כמה אתה. |
ציטוט:
|
תודה רבה על התשובות
שאלה מה קורה עם אני לא מרוויח 100$ תוך 180 יום |
ציטוט:
אם לא הרווחת מעל 100$ בחודש (נגיד בסוף החודש היה לך 70$) את החודש הבא אתה תתחיל עם 70$. הבנת? |
ציטוט:
yakirdv, העניין עם ה-180 לא קשור לכמה אתה מרוויח בהם. במידה ומישהו נרשם דרך מודעה שלך לאדסנס ותוך 180 יום מגיע ל-100$ אתה תזכה ב250$ (בסכומים אני מסתמך על ההודעה למעלה) |
מעולה תודה רבה הבנתי הכללל עכשיו יש לי בעיה שמתי את הפרסומות והכל לחצו לי על המודעות ויש לי אחוזים של שיעור קליקים לדף הם עולים לי אבל מה עם הדולר אני לא מקבל על הקליקים כסף ואני לא שמתי על ציבוריות איך זה הולך על כל קליק אני מקבל סנט לא??
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ