הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   [דיון] Adsense Click Locker (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55592)

hhaifa 25-10-07 00:12

[דיון] Adsense Click Locker

באחד האשכולות כאן, העלה אחד המשתמשים את שם התוכנה כהמלצה לרכישתה על מנת לחסום לכל מיני גורמים מזיקים את האפשרות לפסול אתרים מגוגל אדסנס.
החלטתי לפתוח אשכול נפרד כי התוכנה הזאת נשמעת לי טובה במיוחד, אבל לפני שאני רוכש אותה הייתי רוצה לשאול לא מעט שאלות עליה. אשמח לקבל תשובות רק מאנשים שכבר התנסו / מתנסים ברגע זה איתה, או מאנשים שיודעים באמת.
הנה השאלות:

1. האם התוכנה לא יכולה להזיק לי בדרך כלשהי? גוגל מרשה להשתמש בדברים כאלה?
2. איך התוכנה עובדת? נניח שקניתי אותה, איך אני מפעיל אותה ומחבר אותה לאתר שלי , והאם אני צריך למלא בה את פרטי הגישה לחשבון שלי באדסנס?
3. הבנתי שהתוכנה לא מציגה את הפירסומות של גוגל לאחר שמשתמש הגיע לכמות הלחיצות שהקצתי לו. אבל כאן עולות לי 2 שאלות:
א. מה קורה אם המשתמש מחליף IP ולוחץ שוב?
ב. מה קורה אם המשתמש לוחץ "הקודם"? הוא יחזור לעמוד שהיה בו קודם, והמודעות יוצגו בו או שזה חסום גם כן?

אלה בעיקרון השאלות שלי. אני יודע שאת כל זאת ועוד אני יכול למצוא באתר שמוכר את התוכנה אבל אני מניח ששם הם כותבים מתוך אינטרס לשווק את התוכנה, ככה שאעדיף להסתמך על התשובות שאקבל פה.

תודה מראש.

SITEAM 25-10-07 10:40

בוקר טוב,

אלה התשובות שלי יש לתת:
1. היא לא יכולה להזיק ואין שום דבר בתנאי השימוש של גוגל שאוסר על שימוש בה. להיפך. התוכנה נוצרה על מנת למנוע מצב שבו חשבון האדסנס נסגר כך שאין מצב שהיא עוברת על תנאי השימוש.
2. התוכנה עובדת באופן הבא: אתה יוצר את הסקריפט המבוקש (קובץ PHP ו-HTACCESS)על המחשב שלך ומעלה אותו לשרת. יש שימוש במסד MYSQL.
אין צורך למלא את פרטי האדסנס.
3.
א. יוצרי התוכנה מבהירים (וזה גם מאוד הגיוני) שלמרות שהיא יוצרת "מעגל אבטחה" נוסף לאדסנס שלך, לא ניתן למנוע לחלוטין רמאויות (קוד האדסנס הוא JAVASCRIPT, כך שניתן להעתיק אותו מהקוד ולהתחיל ללחוץ עליו). הם גם ממליצים להשתמש ב-2 אופציות האבטחה של התוכנה: כמות קליקים וכמות צפיות.
ב. חסום.

לרכישת adsense click locker

אגב, תוספת מעניינת לתוכנה הזו היא תוכנה שיוצרת מודעות טקסט של ClickBank או PayDotCom (מתאים יותר לאתרים באנגלית).
אני צריך רק למצוא אותן ואז אוכל לפתוח עליהן פוסט בפורום

hhaifa 25-10-07 11:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM (פרסם 571149)
בוקר טוב,

אלה התשובות שלי יש לתת:
1. היא לא יכולה להזיק ואין שום דבר בתנאי השימוש של גוגל שאוסר על שימוש בה. להיפך. התוכנה נוצרה על מנת למנוע מצב שבו חשבון האדסנס נסגר כך שאין מצב שהיא עוברת על תנאי השימוש.
2. התוכנה עובדת באופן הבא: אתה יוצר את הסקריפט המבוקש (קובץ PHP ו-HTACCESS)על המחשב שלך ומעלה אותו לשרת. יש שימוש במסד MYSQL.
3.
א. יוצרי התוכנה מבהירים (וזה גם מאוד הגיוני) שלמרות שהיא יוצרת "מעגל אבטחה" נוסף לאדסנס שלך, לא ניתן למנוע לחלוטין רמאויות (קוד האדסנס הוא JAVASCRIPT, כך שניתן להעתיק אותו מהקוד ולהתחיל ללחוץ עליו). הם גם ממליצים להשתמש ב-2 אופציות האבטחה של התוכנה: כמות קליקים וכמות צפיות.
ב. חסום.

אגב, תוספת מעניינת לתוכנה הזו היא תוכנה שיוצרת מודעות טקסט של ClickBank או PayDotCom (מתאים יותר לאתרים באנגלית).

אוקי הבנתי,
תודה רבה.

satan 25-10-07 15:16

זה ממש בזבוז כסף..

מאוד מיותר אתה יכול להסתדר מבלי הסקריפט הזה.

SITEAM 25-10-07 20:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 571247)
זה ממש בזבוז כסף..

מאוד מיותר אתה יכול להסתדר מבלי הסקריפט הזה.

בוא שתף אותנו איך בבקשה (לא טוען שאתה טועה, אבל לזרוק משפט באוויר בלי לגבות בהסבר זה לא לעניין)

Omrip 25-10-07 20:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM (פרסם 571149)
בוקר טוב,

אלה התשובות שלי יש לתת:
3.
ב. חסום.

האתר שהבאת לרכישה.. לא עובד לי, תבדוק את זה בקשה, תודה.

SITEAM 25-10-07 20:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri|Votx.co.il (פרסם 571388)
האתר שהבאת לרכישה.. לא עובד לי, תבדוק את זה בקשה, תודה.

לי עובד פיקס. נסה שוב בבקשה...

Daniel 26-10-07 09:18

SITEAM, דווחת על לינק לרווח אישי.

ואני רואה שענו לך על הנושא, לי אין ניסיון כל כך בנושא, אבל אם אתה מרוויח בסכומים גדולים-עדיף יותר "ביטחון".

Elad-A 26-10-07 11:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 571485)
SITEAM, דווחת על לינק לרווח אישי.

ואני רואה שענו לך על הנושא, לי אין ניסיון כל כך בנושא, אבל אם אתה מרוויח בסכומים גדולים-עדיף יותר "ביטחון".

תראה לי שבחוקים כתוב שאסור לעשות דבר כזה...

SITEAM 26-10-07 11:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elad-A (פרסם 571497)
תראה לי שבחוקים כתוב שאסור לעשות דבר כזה...

לא רק שלא כתוב שאסור, אפילו כתוב שמותר: סעיף 11 בחוקי הפורום:
ציטוט:

תכניות שותפים:
מותר לפרסם תוכניות שותפים במקרים מסויימים אך ורק כתגובה.
זאת אומרת, אשכולות על תוכניות שותפים כאלה ואחרות לא ייפתחו בשום פנים ואופן בפורום, אך מנגד לכך, במידה ותרצו להציע מוצר של תוכנית שותפים שאתם שותפים בה, ושאותו מוצר עונה על דרישות פותח האשכול (כמובן רק בפורומים המותרים לפרסום), מותר לכם להציע כתגובה.
[חובה שתוכנית השותפים אותה אתם מפרסמים תהיה תוכנית בעל מוצר מוחשי ולא תוכנית של כסף קל, לדוגמא תוכנית השותפים של goddady מורשית לפרסום משום שהיא מציעה דומיין (משהו מוחשי כביכול) ולעומת זאת תוכנית השותפים של SMSER אינה מציעה משהו מוחשי אלא כסף קל שאסור ע"פ הגדרת הפורום ולכן אינה מורשית]
א. במידה וראיתם תגובה (חובה לעבור על כל התגובות באשכול לפני שמפרסמים את אותה תוכנית) עם קישור לתוכנית שאתם שותפים בה, אך של משתמש אחר, חל איסור לפרסם את התוכנית שוב פעם. במילים אחרות, מותר לפרסם את התוכנית אך ורק פעם אחת באשכול מסויים.

ב. אסור בתכלית האיסור לפתוח אשכול חדש שמפרסם את התוכנית.

ג. במידה ואתם מפרסמים את התוכנית, אסור בתכלית האיסור לפרסם אותה בפורומים של העסקים הרשומים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ