![]() |
[מוכר]דומיין ישראלי עם כ-400 כניסיות ייחודיות ליום.
שלום לכולם,
הדומיין המוצע להחלפה:bdf.co.il תאריך תפוגה:16/07/2008 מספר כניסיות:כ-400 ייחודיות ביום. *הדומיין מקודם במילה פורום-כללי לעמוד ה -2 אם זה עוזר במשהו(אין לי ממש מושג בקידום:)). בתמורה לדומיין זה אני מעוניין בדומיין ישראלי חדש לשנה שיוזמן בשבילי. כמו כן אני מוכן לתת דומיין נוסף במתנה: gola-f.net עומד על כ-300 ייחודיות ביום. תאריך תפוגה:16/04/2008 יש בעיה אחת עם הדומיין,הוא מהספקית ipower ולא משנה מה ניסיתי פשוט אי אפשר להפנות אותו ל DNS חדש,אלא רק ל DNS שעל שרתי גולד הוסט,ככה שהקונה יצטרך להעביר את הדומיין לחברה אחרת. ניתן ליצור קשר במסנג'ר:rons8@example.com או בה"פ. *כל מי שמעוניין בסטטיסטיקות יקבל אך ורק ביצירת קשר במסנג'ר. יום טוב לכולם. |
ציטוט:
|
סטטיסטיקות בפרטי
|
שתי דומינים על אחד ישראלי ?:\
|
בגלל שאי אפשר לערוך אני יכתוב כאן,
יש לי בעיה עם הדומיין gola-f.net מכיוון שהוא מכוון על שרת שלי,ואני לא זוכר את שם המשתמש או הסיסמא אוכל רק לכוון אותו לדומיין שתרצו. ז"א שייכנסו אליו זה יפנה לדומיין שתבקשו . כך שהעסקה היא דומיין ישראלי bdf.co.il עם 400 ייחודיות-בימים האחרונים הגיע ל 500.(אתם תקבלו את הדומיין כול סיסמא וכו'). והפנייה של דומיין עם 300 ייחודיות ביום. בתמורה לדומיין ישראלי אחד לשנה. מצטער,על הבעיה. ציטוט:
|
צור קשר ...
ה"פ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ