![]() |
[דרוש]הצעת מחיר- מתכנת לבניית מערכת (רצוי שיהיה גם מעצב)! כנסו לפרטים!
שלום לכולם!
אני מחפש מתכנת אשר יבנה מערכת לעידכון תוצאות . המערכת תכלול פאנל ניהול פשוט ממנו יתאפשר לעדכן את התוצאות ולעדכן מידי יום את המשחקים. הפאנל צריך להיות ממש פשוט ונוח על מנת שיאפשר לעדכן תוצאות בזמן אמת כמה שיותר מהר ולא יהיה יותר מידי בלאגן בזה. שיהיה עמוד של עידכון עמוד של עריכה וכ'ו. זה אני סומך עליכם. רצוי שהמתכנת יהיה גם מעצב כך שיוכל לקבל את התשלום על הכל ביחד וגם יוכל לתכנת לעצב ולעשות הכל קומפלט למען הפורום. אני בעצם לא רוצה לעשות אתר עם חדשות והכל אלא פורטל שבו יהיה הלוח תוצאות. בתוך הלוח תוצאות אני רוצה שיהיו ימים קדימה ואחורה וכמובן את אותו יום. מה זאת אומרת? שאם משתמש בה ורוצה לראות מה היה אתמול או שלשום או לפני שלושה ימים יכול ללחוץ על היום הזה עם תאריך שיהיה כתוב והיום כמובן ויראה את התוצאות של אותו יום. אותו דבר שיהיה גם קדימה. שיהיה כזה של שבוע. אני רוצה שהמעצב יעצב גם את הפורטל,גם את הלוח תוצאות,גם את הפורום,כולל הכל:כפתורים,לוגו,2 באנרים הכל הכל הכל.... וכמובן את הפורטל שיהיה יפה יפה וחדשני. על העיצוב נדבר כבר. אני רוצה לשמוע כמה אתם רוצים על כל המערכת הזו כולל עיצוב של פורום,המערכת,הפורטל,הלוגו וכולל הכללללללל תודה רבה!! מחכה להצעות!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ