![]() |
בעיה באיסיקיו כבר חודש +-
שלום רב,
יש לי בעיה שהתחילה לפני כחודש בערך והיא לא עוברת. באיזשהו יום ניסיתי להתחבר לאיסיקיו זה הראה לי שהוא מחובר אבל כל הרשימה היתה אופליין, ביום אחר הוא עשה אותו הדבר אבל לאט לאט עוד ועוד אנשים התחברו כאילו היה לו דילי בתקשורת.. עשיתי פירמוט למחשב כי חשבתי שזה בעיה שבאה ממנו לאחר הפירמוט כאשר ניסיתי להפעיל את האיסיקיו הוא בכלל לא הצליח לטעון את הרשימה הוא נתקע כאשר הוא רושם starting ואם אני לא מבטל אותו הוא מעלה לי את האיסיקיו אבל ריק. אין מצב שפרצו לי ואני יודע שהרשימה שלי לא נמחקה.. מה שעוד יותר מוזר זה שכשאני מנסה להעלות איסיקיו של חבר במחשב הוא עולה בצורה חלקה עם הרשימה עם הכול, ככה שנראה לי שהבעיה היא לא במחשב אלא באיסיקיו עצמו. ד"א אני משתמש באיסיקיו 5 וכן ניסיתי גם את 6 אך לצערי לא הצלחתי לפתור את הבעיה. חשבתי לכתוב מכתב למערכת איסיקיו אך לא כל כך נראה לי שהם יתייחסו אליו, מה אתם חושבים שכדאי לעשות? |
גם לי הייתה אותה בעיה +- במשך 3 חודשים...
התחיל עם ICQ5, עברתי ל6 ושם כבר היה בלתי נסבל...בקיצור, לפני חודשיים הסרתי את כל האיסיקיויים מהמחשב, התקנתי מחדש את 5 ועובד בינתיים בסדר טפו טפו. משמע: 1. מחק כל איסיקיו מהמחשב, כל גרסה קיימת. 2. התקן איסיקיו 5. או תן לזמן לעשות את שלו... אגב, את הבעיה הזאת היה לי גם בICQ2GO שבאתר שלהם... |
גם לי היתה ת'בעיה הזאת
עדיף שלא תשתמש באיסיקוי למשך כ-חודש וזה היסתדר לבד זה לא קשור למחשב |
גם לי יש את הבעיה הזאת מה לא ניסתי לא עזר..
|
גם לי זה מבאסססססססססס רצחחחחחחחחח
אני באיסי ברשת |
גם לי יש את זה זה כבר חצי שנה ככה ביינתים פתחתי אייסי חדש
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ