![]() |
[דרוש]מעצב ומקודד לעיצוב הוסטינג
דרוש מעצב ומקודד לעיצוב הוסטינג
אנשים בעלי ניסיון תמורה כספית בעלי ניסיון יש להביא פה פרטים שם פלא איסי מסן אימיל |
חובה מעצב ומקודד ביחד? או לא אכפת לך שיהיה לחוד?
אני מעצב אתרי אינטרנט, שם: רועי יוסף פלאפון: אייסיקיו: 446864763 מסן ואימייל: תיק עבודות: www.ticket.org.il (בקרוב יעלו עיצובים חדשים, אני צריך לעדכן את האתר) המשך ערב טוב. |
יש לי בשבילך עיצוב מוכן, במקום לשבור את הראש, ולבזבז זמן.
אני גמיש במחיר, ואם אתה רוצה אני יכול להנפיש לך גם את החלק העליון ;) העיצוב http://www.siz.co.il/up/cgtzej10otyv.jpg פרטים בחתימה. |
אני מעצב אתרים, ולא מקודד אתרים.
דניאל, מעצב אתרים מעל 3 שנים, וגמיש במחירים. יצירת קשר עימי : פלאפון: תקבל בפרטי אם תרצה או במהלך העבודה. איסיקיו: 331339931 מסנג'ר: D.s_Crazy@hotmail.com אימייל: cooper5@bezeqint.net |
email: nadavi93@gmail.com
msn: nadavi93@hotmail.com icq: 8153160 מתכנת ומקודד. צור קשר אם אתה מעוניין |
|
|
ציטוט:
אני מקודד ומתכנת ואשמח לעזור לך |
קצת באיחור אבל בכל זאת אנסה את מזלי..
אני עידן סמית, מקודד, 97063105 idan1986@gmail.com תיק עבודות ינתן אם רק תבקש. המשך יום טוב. =] |
שלום לך,
חברת SofTouch תשמח לעמוד לצידך ולעבוד עימך על הפרוייקט הדרוש. הננו בעלי ניסיון של 4 שנים בתחום העיצוב והגרפיקה. שם: אדיר. תיק עבודות: www.stouch.net (יש עבודות חדשות שעדיין לא מופיעות, נשמח להראות לך באייסיקיו או במסנג'ר). אייסיקיו: 259452934 מסנג'ר: adir_ayafe@walla.com אימייל: hkandel@netvision.net.il נשמח לראותך בין לקוחותינו, המשך יום נעים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ