![]() |
[התייעצות] להקים או לא?
לאחרונה חשבתי לעצמי והסתכלתי, אני זוכר את הימים שנירוס ניהל את פורום גראפיקה, והיה רמה ממש יפה בפורום של גראפיקה וזה ועכשיו הכל טיפה נופל, ויש פחות חזקים והרבה פחות גבוהה, ובכלל, אני רואה עכשיו בהרבה קהילות שהרמה הגראפית מאוד יורדת..
אז חשבתי... האם כדאי להקים היום קהלת גראפיקה, עיצוב ואדריכלות? האם נראה לכם שזה יתפוס? בבקשה אל "תגנבו" לי את הרעיון, אני מקווה שזה רעיון טוב, מה דעתכם? כל המטרה של הפורום הזה במידה והוא יקום יהיה להעלות רמה אחד של השני,להתייעץ אחד בשני ולהציג עבודות, לא יותר מזה, לא נראה לי שצריך יותר מזה. מה דעתכם? =] גיל. |
תראה אני מאמין שאם תשקיע
ותביא צוות איכותי ואנשים סוסים ומעצבים איכותיים. אני מאמין שהוא יפרח.. |
כל קהילה יכולה להצליח, תלוי בהשקעה ומה יתן הפורום הזה שפורום אחר לא נותן בנושא.
|
לא יתפוס. אני רואה קהילות קמות מדי יום, במשך שבוע - שבועיים נרשמים כ200 - 500, כותבים כ200 אשכולות.. וזהו.. אתה נכנס אחרי חודש לפורום ורואה הודעה אחרונה מהשבוע הראשון של הפורום.
אל תלך על זה, אין טעם. |
אם זאת הולכת להיות רמה גבוה (ולא פורומים של "חתימות" וכ'ו) אז אני חושב שזה יתפוס טוב.
אשמח לעזור גם. |
בהשקעה גדולה בפרסום+עיצוב+נוספים(דומיין, אחסון וכדומה) הוא יכול להצליח,
השאלה אם יש לך את הסכום הנדרש. buis. |
תראו, העניין של ההשקעה, לא בעיה גדולה מדי בשיבלי לצאת ולהשקיע, אני יכול גם לקבל חסויות מאנשים לכל מיני דברים (לא לאחסון..) וכבר הוצעה לי חסות במידה ואני מקים.
**צונזר** לדעתי יכול להצצליח קמפיין כזה של קהילת פורומיי אומנות, אבל, שגם יש איזו דגש על קהילה, על זה שיוסי יכיר את משה. מה דעתכם? |
תראה הרעיון נחמד.. אבל מה אומר לך שבאמת ירשמו משתמשים? גם עם פירסום נכון.
הרשת מפוצצת כל כך בפורומים שזה מפחיד, כל יום קמות קהילות חדשות, מה אומר לך שדווקא שלך תתפוס? |
אח ורק אם תשקיע בהכל כולל הכל על הצד הטוב ביותר יצליח,
אם לא זה יהיה עוד אחד לאוסף... |
הכל תלוי.. אם אתה תביא להם תכנים בחינם אני מאמין שלילדים יהיה עניין
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ