![]() |
שאלה | בנוגע ל- title
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל- Title באתר שלי www.d4y.co.il
מה יותר יקדם אותי בתוצאות של Google ומה יותר עדיף לקידום האתר. 1. D4Y.co.il ראשי - בניית אתרים | עיצוב אתרים | תכנות אתרים | עיצוב גראפי | פורומים 2. D4Y.co.il ראשי- Design For You - עיצוב בדיוק בשבילך 3. D4Y.co.il ראשי- Design For You - עיצוב בדיוק בשבילך. עיצוב ובניית אתרים תרשמו בתגובה איזה סעיף הכי כדאי, גם לקידום וגם שיהיה מובן יותר. תודה רבה! |
אם אתה כבר שם את השם של אתרך בכותרת, תדאג שיהיה קצר, מומלץ מילה אחת.
כל שלושת הכותרות שכתבת לדעתי לא מתאימות. הראשונה יותר בכיוון, אבל ארוכה מדי לטעמי וכנראה גם לטעמו של גוגל. |
האפשרות הראשונה
|
1. יותר מידי תגים = גורם לדילול של מילות המפתח
2. כותרת באנגלית , אתר בעברית לא הכי טוב 3. 1 + 2 ביחד אני הייתי הולך על דיפורוי - עיצוב / בניית אתרים ומשנה את הכותרת בין עמוד לעמוד לפי הצורך |
אל תישכח שהכותרת תופיע גם בכותרת לכניסה של האתר שלך בגוגל ובאתר שלך ככה שצריך שהיה גם ענייני .
אני היתי מוריד את המילה "ראשי" (לא צריך אותה) אולי גם את כתובת האתר, ומנסה לשלב את 1+2 (וכמו שאמרו לפני לדלל את מילות הפתחת בראשון) |
תבחר ביטוי מפתח 1 או 2 העיקריים שאתה רוהצ לקדם את העמוד הראשי בהם.
אל תקדם את העמוד הראשי ב-300 ביטויי מפתח. תקדם את העמוד הראשי נגיד בביטויים "עיצוב אתרים" ו"בניית אתרים" (לדוגמא), ואת הביטויים האחרים תקדם בעמודים פנימיים. ואז הכותרת של העמוד הראשי תראה כך: עיצוב אתרים / בניית אתרים - D4Y.co.il ושל העמודים הפנימיים כך: תכנות אתרים - D4Y.co.il עיצוב גראפי - D4Y.co.il פורומים - D4Y.co.il זוהי דעתי. |
תודה רבה!! הבנתי את העיניין =]
אפשר לנעול... |
ננעל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ