![]() |
צריך משהוא תותח בלינוקס, עם הרבה נסיון..
יש לי שרת לינוקס ויש כמה בעיות שם..אני מחפש מישהוא ששולט בצורה מוחלטת בכל הנושא של ניהול שרת לינוקס ונתקל בכול הבעיות שרק אפשר,ככה שיזהה את הבעיה מהר ויוכל ליפתור.
משהוא שיתאים יקבל את האחזקה עם שכר חודשי,- (עדיפות למי שיפנה עם המלצות (אמיתיות...)) למייל ALON191@WALLA.CO.IL רק רציניים לפנות,ולפנות רק דרך המייל |
|
alon191=אלון מנהל הוסטס?
אם אני לא טועה זה היה הכינוי של בהוסטס הישן. |
אלון,
שלחתי מייל, לצערי לא יצרת קשר אף לא לבירור פרטים בסיסיים, במייל צורפו המלצות מגורמים אשר איתם אני עובד\עבדתי בעבר + מכתבי המלצות + אפשרות ליצירת קשר עם הגורמים. במידה ותיהיה מעוניין ליצור קשר, אשמח אם תיצור קשר בטלפון: 052-381-9027 - זמין כמעט 24 :) שבת שלום, Nexus. |
אהלן ידידי,
במידה וזו רק בעיה אחת שאתה צריך לפתור אין לי בעיה לעזור. אבל במידהו אתה צריך מישהו קבוע לצערי לא אוכל לעזור לך כי אין לי זמן, בכל אופן פנה אל יאיר אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך. |
איך אתה משלם, באיזו בעיה נתקלת, ואני לא פונה במייל
אתה מוזמן לדבר איתי במסנג'ר Crazy_Martix@hotmail.com דוגמא לבעיה שטיפלתי: אנשים ניסו במשך קרוב לחודש להתקין שרת CSS, היום הפעם הראשונה שהשתמשתי בלינוקס והנה פתרתי, יש לי ראש טכני <: |
אממ,
אתה לא חושב שהגזמת,הוא ביקש מומחה,לפני כמה ימים שאלת איך להריץ שרת..=\ בכל מקרה- אני ממליץ על yoavz אין עליו בלינוקס. |
במידה והשכר עומד על כמה מאות שקלים, אשמח לשוחח בעניין .
|
ציטוט:
לפי מה שראיתי (מהוסטס ומדיבור איתו) אתם רציני ויודע לתחזק שרת היטבב |
ציטוט:
מומלץ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ