הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תוכנה, משחקים ומערכות הפעלה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=51)
-   -   PING גבוה מה ניתן לעשות? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57629)

Kfir.G 08-12-07 15:02

PING גבוה מה ניתן לעשות?

שלום,
במשחקי אונליין שאני משחק בזמן האחרון הפינג שלי ממש גבוה (300~500). עכשיו רציתי לשאול אם העלאת מהירות החיבור שלי לאינטרנט תעזור לי או שזה לא ישנה?
הערות:
- משחק בד"כ עם אנשים לא מהארץ
- יש לי 2.5 מגה בחיבור ADSL
- עד לפני השבוע ~ שבועיים האחרונים היה לי PING סביר... (200~300) יכול להיות שזה נובע מעומס כלשהו על הספקית? (בזק)

Or 08-12-07 15:12

לא חושב שאם תעלה את ההמהירות של האינטרנט זה ייעזור,
תיפתח את השורת פקודה ותירשום שמה ping -t www.ynet.co.il ותגיד לנו מה הוא מחזיר לך בפקטות שהוא שולח לשרת.
יכול להיות שיושבים לך על המחשב כמה ספיי וכדומה, או שהקו שלך לא תקין ותבקש בדיקה מבזק
במה אתה משחק שהפינגים כאלה גבוהים(גם הסבירים דיי גבוהים)? אתה משחק בוורוק אולי ובגלל זה ?

Kfir.G 08-12-07 15:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Or (פרסם 588528)
לא חושב שאם תעלה את ההמהירות של האינטרנט זה ייעזור,
תיפתח את השורת פקודה ותירשום שמה ping -t www.ynet.co.il ותגיד לנו מה הוא מחזיר לך בפקטות שהוא שולח לשרת.
יכול להיות שיושבים לך על המחשב כמה ספיי וכדומה, או שהקו שלך לא תקין ותבקש בדיקה מבזק
במה אתה משחק שהפינגים כאלה גבוהים(גם הסבירים דיי גבוהים)? אתה משחק בוורוק אולי ובגלל זה ?

דבר ראשון בקשר לספיי הרציתי כמה תוכנות נגד זה (בינהן spybot,superantispyware,spywareterminator) ואף אחת מהן לא מצאה כלום. המשחק שאני משחק בו הוא SuperemeCommander (די ישן אבל אחלה משחק :P)

עכשיו בקשר לפקודה שנתתי לי הרצתי את זה כמה פעמים וכל פעם זה החזיר לי דברים שונים...
פעם ראשונה
time=500-560ms tll = 47
פעם שניה
time=10-20ms tll = 60
פעם שלישית
time=10-18ms tll = 60
מה בדיוק זה אומר? :P

PCHelper 08-12-07 19:52

יש מצב שיש לך יותר ממחשב אחד בבית? ושבאחד מהם האימיול פתוח כל הזמן?

Or 08-12-07 20:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kfir_dnd (פרסם 588540)
דבר ראשון בקשר לספיי הרציתי כמה תוכנות נגד זה (בינהן spybot,superantispyware,spywareterminator) ואף אחת מהן לא מצאה כלום. המשחק שאני משחק בו הוא SuperemeCommander (די ישן אבל אחלה משחק :P)

עכשיו בקשר לפקודה שנתתי לי הרצתי את זה כמה פעמים וכל פעם זה החזיר לי דברים שונים...
פעם ראשונה
time=500-560ms tll = 47
פעם שניה
time=10-20ms tll = 60
פעם שלישית
time=10-18ms tll = 60
מה בדיוק זה אומר? :P

זה אומר שהפינג שלך סביר לחלוטין :) .
למשחק הזה יש שרתים ישראליים או שאתה משחק בחו"ל?(אולי יש בעיות בשרת עצמו של המשחק ולא אצלך?)

Kfir.G 08-12-07 22:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי PCHelper (פרסם 588673)
יש מצב שיש לך יותר ממחשב אחד בבית? ושבאחד מהם האימיול פתוח כל הזמן?

יש לי יותר ממחשב אחד שחובר לאינטרנט ויש אחד שתוכנות שיתוף עובדות בו הרבה אבל יש לו חיבור נפרד ;P

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Or (פרסם 588686)
זה אומר שהפינג שלך סביר לחלוטין :) .
למשחק הזה יש שרתים ישראליים או שאתה משחק בחו"ל?(אולי יש בעיות בשרת עצמו של המשחק ולא אצלך?)

שרתים בחו"ל אבל זה מבוסס יותר על תקשורת בין השחקנים עצמם כלומר אני מקבל ping לאנשים שאני משחק איתם ולא לשרת. מה שמוזר הוא שעם רוב האנשים שמשחקים מארה"ב יש לי ping סביר או יותר נמוך ואם אנשים שמשחקים מאירופה לפעמים הPING שלי מגיע אפילו ל700...

בכל מקרה אין לי אפשרות לעשות משהו בעצמי בלי קשר לשרת שיוריד את הפינג? מעבד יש לי הרבה יותר חזק ממה שצריך למשחק, חיבור יש לי מהיר יחסית, סורק פעם ביום לתוכנות ריגול ותוכנות שמאיטות את האינטרנט... מה כבר אפשר לעשות?

sagi.av 08-12-07 23:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kfir_dnd (פרסם 588763)
יש לי יותר ממחשב אחד שחובר לאינטרנט ויש אחד שתוכנות שיתוף עובדות בו הרבה אבל יש לו חיבור נפרד ;P

שרתים בחו"ל אבל זה מבוסס יותר על תקשורת בין השחקנים עצמם כלומר אני מקבל ping לאנשים שאני משחק איתם ולא לשרת. מה שמוזר הוא שעם רוב האנשים שמשחקים מארה"ב יש לי ping סביר או יותר נמוך ואם אנשים שמשחקים מאירופה לפעמים הPING שלי מגיע אפילו ל700...

בכל מקרה אין לי אפשרות לעשות משהו בעצמי בלי קשר לשרת שיוריד את הפינג? מעבד יש לי הרבה יותר חזק ממה שצריך למשחק, חיבור יש לי מהיר יחסית, סורק פעם ביום לתוכנות ריגול ותוכנות שמאיטות את האינטרנט... מה כבר אפשר לעשות?

הספק אינטרנט שלך הוא 014?

Kfir.G 09-12-07 08:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sagi.av (פרסם 588781)
הספק אינטרנט שלך הוא 014?

כן.

Adir 09-12-07 14:25

אתה מחובר דרך ראוטר?

Kfir.G 10-12-07 17:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי adir (פרסם 588980)
אתה מחובר דרך ראוטר?

ADSL

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:35.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ