![]() |
שתי שאלות של מתחיל בקידום אתרים
האתר שלי לא היה מאונדקס בגוגל, אך בעזרת webmaster tools של גוגל הכנסתי אותו לאינדקס על ידי שימוש בתג המטה של האישור. מעמוד 27 התחלתי לטפס למעלה ולמעלה, עמוד בשבוע. אני כרגע בחלק מהשרתים בעמוד 20 ובחלק בעמוד 21. אני רואה לפני תוצאות לא איכותיות שממש לא קשורות לנושא, אך הן בכל זאת לפני.
1.בwebmaster tools אומרים לי להוסיף מפת אתר בXML,אך זה מסובך קצת עבורי. האם זה כל כך חשוב לגוגל? (אני יודע שזה חשוב ליאהו, אבל מי מחפש ביאהו) 2.ומה אני עוד אעשה כדי לקדם את האתר בגוגל? אני מחליף קישורים על בסיס יומיומי, ואני מופיע בכמה אינדקסים עבריים תחת מילת המפתח המועדפת עלי. |
דבר ראשון, אם אתה מעוניין,
http://www.safe-house.us/seo בדיקת מיקום בגוגל תוכל גם להשוות בינך לבין אתרים מתחרים - ובקרוב גם לקבל אימייל כאשר המיקום שלך משתנה. 1. מפת האתר עוזרת לגוגל לדעת על כל דף: כל כמה זמן הוא משתנה, מתי הוא נוצר, מה ה"עדיפות" שלו על שאר הדפים. מפת אתר לפי דעתי לא חשובה - פשוט תדאג שיהיה קישורים להכל - ואולי אף תקדיש דף לזה. 2. אני משער שהאתר שלך הוא "האי". גוגל לא יודע ש- ציטוט:
כתוב בהתחלה עם H1 וקישור לעצמך "האי", הסבר קצר על הסדרה, שמות של שחקנים, וכו'. הצעות לשיפור: קידוד ב-DIVים - שוקל פחות, לוקח פחות תעבורה, קל יותר לשינוי, הקוד יותר פשוט... תדאג שב-H1 תיהיה הנושא של הדף כל פעם. אם זה עמוד "ספויילרים", תכתוב, "ספויילרים לאי". בהצלחה |
תראה, קודם כל החלפת קישורים זה מצויין לדעתי, תמשיך לעבוד בצורה הזאת..ככה גוגל יבקר באתרים שלך בתדירות גבוהה יותר
כמה שיותר קישורים נכנסים, כמה שפחות יוצאים לדעתי הכי טוב לגבי הXML , אני לא משתמש בXML ובכל זאת האתרים שלי מקודמים.. ככה שלדעתי תכין מפת אתר מסודרת שתתאים בדיוק לאתר שלך ולעמודים שבו.. הרבה טקסט יחודי זה גם טוב |
אני משתדל לא להשתמש בגרפיקה, אך בעמודי ניווט אני כן משתמש. דף HTML פשוט?
h1 שווה כותרת גדולה, וh2 יהיה התיאור? ותגי meta לא משנים יותר? תודה על התשובות של שניכם. |
בעיקרון, לפי מה שרשמו פה בהרבה הודעות, התג META שגוגל מתייחס אליו הוא DESCRIPATION...
|
ציטוט:
כותרת האתר title צריך ליהיות כמה שיותר קרוב לנושא האתר לדוגמא האתר שלך עוסק בתוכנית הטלוויזיה "האי"? הTITLE יהיה "האי" בעמודים שיש בהם הרבה תמונות, תנסה להכניס כמה שיותר טקסט, הרבה תמונות עם קצת טקסט זה לא הכי מומלץ.. לסיכום - תיאור אתר מילות מפתח + שם הTITLE |
תודה רבה לכם על התגובות, אך מכיוון שאני משתמש בוורדפרס כבסיס לאתר, זו תהיה בעיה אם אני אשים את הקוד
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ