![]() |
[דרוש] מעצב - בעל נסיון מוכח בתחום המבוקש.
ערב טוב. אני מחפש מעצב בעל ניסיון מוכח ביצירת עיצובים בסגנון "צעיר" ו"צבעוני" - יתרון לאפשרות שילוב קטן של פלאש.
דרישות: אנא שלחו כאן או בפרטי דוגמאות של אתרים בסגנון המבוקש אשר עיצבתם (לדוגמא, אל תשלחו דוגמאות של אתרי הוסטינג, כי מן הסתם זה לא "צעיר וצבעוני"). העבודה היא אתר נוער\לצעירים - לכן הדרישות. מן הסתם ההסדר על העבודה יהיה תשלום. |
צור קשר דרך החתימה.
לגבי עבודות: www.d4y.co.il - תיק עבודות. * העבודות אינן בסגנון "צעיר וצבעוני", אך אני יכול לעצב ככה כמו שבקשת. |
לא התרשמתי כלל מהעבודות באתר, אשמח להצעות נוספות.
|
אהלן,
לגבי העבודות אני מעדיף לא להראות כאן או בפרטית לבנתיים, אך אני אוכל להראות לך באיסיקיו או מסנג'ר. יש לך אולי איסיקיו או מסנג'ר ? המשך יום נעים, דניאל. |
|
צור קשר, פרטים בחתימה .
|
צור קשר
אשמח להראות לך עבודות קודמות ובדיוק סיימתי פרוייקט שאני אשמח שתראה. (כמובן לא הוסטינג) איסיקיו 6260700 מסנגר : guycohen18@hotmail.com פלאפון 0509113026 בקרוב האתר.. |
כרגע יש כבר מעצב שעובד על האתר, במידה וההודעה תיהיה רלוונטית בשנית אני אבקש אישור מהמנהלים להקפיץ, או משהו.
|
נפתח והוקפץ לפי בקשת המשתמש.
|
תודה, אכן הנושא רלוונטי בשנית לאחר שהמעצב שלקח על עצמו את הפרוייקט נעלם. מי שחושב שבאמת יש לו זמן לעבוד על העיצוב ועונה על הקרטריונים מוזמן ליצור קשר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ