![]()  | 

[דרוש] מעצב - בעל נסיון מוכח בתחום המבוקש. 

ערב טוב. אני מחפש מעצב בעל ניסיון מוכח ביצירת עיצובים בסגנון "צעיר" ו"צבעוני" - יתרון לאפשרות שילוב קטן של פלאש. 
	דרישות: אנא שלחו כאן או בפרטי דוגמאות של אתרים בסגנון המבוקש אשר עיצבתם (לדוגמא, אל תשלחו דוגמאות של אתרי הוסטינג, כי מן הסתם זה לא "צעיר וצבעוני"). העבודה היא אתר נוער\לצעירים - לכן הדרישות. מן הסתם ההסדר על העבודה יהיה תשלום.  | 

צור קשר דרך החתימה. 
	לגבי עבודות: www.d4y.co.il - תיק עבודות. * העבודות אינן בסגנון "צעיר וצבעוני", אך אני יכול לעצב ככה כמו שבקשת.  | 

לא התרשמתי כלל מהעבודות באתר, אשמח להצעות נוספות. 
	 | 

אהלן, 
	לגבי העבודות אני מעדיף לא להראות כאן או בפרטית לבנתיים, אך אני אוכל להראות לך באיסיקיו או מסנג'ר. יש לך אולי איסיקיו או מסנג'ר ? המשך יום נעים, דניאל.  | 

| 

צור קשר, פרטים בחתימה . 
	 | 

צור קשר 
	אשמח להראות לך עבודות קודמות ובדיוק סיימתי פרוייקט שאני אשמח שתראה. (כמובן לא הוסטינג) איסיקיו 6260700 מסנגר : guycohen18@hotmail.com פלאפון 0509113026 בקרוב האתר..  | 

כרגע יש כבר מעצב שעובד על האתר, במידה וההודעה תיהיה רלוונטית בשנית אני אבקש אישור מהמנהלים להקפיץ, או משהו. 
	 | 

נפתח והוקפץ לפי בקשת המשתמש. 
	 | 

תודה, אכן הנושא רלוונטי בשנית לאחר שהמעצב שלקח על עצמו את הפרוייקט נעלם. מי שחושב שבאמת יש לו זמן לעבוד על העיצוב ועונה על הקרטריונים מוזמן ליצור קשר. 
	 | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:39. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ