![]() |
מבקש| הצעת מחיר לשרת משחק CS
שלום לכולם,
אני צריך הצעת מחיר מעסק עם הפרטים הבאים: שבעל העסק יתן את השרת לנסיון של כשעתיים-עד 5 שעות. - אני לא מעוניין שבעל עסק יגיד לי הנה השרתים של הלקוחות תבדוק אם יש לאגים.. אני רוצה לראות הכל לבד וכו'. עסק רשום. מספק חשבונית מס. קיים מעל שנה. בעל העסק מעל גיל 17 שיהיו המלצות. הנה מה שאני מעוניין לקנות: שרת משחק CS 1.6. + שרת וונט 25 סלוטים ומעלה (בגירסה החוקית של הוונטרילו בלבד.) אך ורק עסק שמוכר שרתים למקורי. עוד משהו להוסיף: שהעסק יריץ שרת יחד עם CDO! שאני אוכל להדליק\לכבות אותו מתי שארצה. בערך לתקופה של חודשיים +- לפרטים נוספים: icq: 359750887 msn : bronor_r@hotmail.com *יש אפשרות שבעל העסק יהיה גם מתחת לגיל 17, אבל שיהיה רצינות |
חייב חשבונית מס?
אי אפשר קבלה? |
יש אפשרות לקבלה.
אגב , את זה קראת " שבעל העסק יתן את השרת לנסיון של כשעתיים-עד 5 שעות. - אני לא מעוניין שבעל עסק יגיד לי הנה השרתים של הלקוחות תבדוק אם יש לאגים.. אני רוצה לראות הכל לבד וכו'. " .. ? |
קראתי הכל :)
במידה ואתה מעוניין להלן הצעה מבית ספיישל סרב שרת משחק 12 איש (במידה ואתה מעוניין עוד 2 שחקנים המחיר 10 שקל) יש לציין שאין ברשותו רישיון לוונטרילו לכן אינו יכול להציע לך. במחיר של 60 שקלים --במידה ואתה מעוניין ביותר מ 16 איש. אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי למחיר זול יותר:) החבילה כוללת מודים בסיסיים מעונין? צור קשר! פרטים בחתימה |
שלום לך,
חברת Line-Serv עולה על בקשותיך, אז אלו המחירים: 10 אנשים : 50 ש"ח 12 אנשים : 60 ש"ח 14 אנשים : 70 ש"ח 16 אנשים : 80 ש"ח 18 אנשים : 90 ש"ח תקופת ניסיון של 24 שעות. יש לציין שאין ברשותו רישיון לוונטרילו לכן אינו יכול להציע לך. והמודים הבאים: admin-mod,web-mod,meta-mod, amx- hookmodו stats-mod .כמובן שיש אפשרות לקנות עם השרתים מודים שהם לא בסיסיים. במידה ותרצה שאני ישלח לך המלצות על העסק כמובן שתקבל. עסק זה מספק קבלות. פרטים ליצירת קשר: icq - 475943227 MSN - tal@line-serv.com Email: tal@line-serv.co.il פלאפון: 0509318996 בברכה והמשך שבת שלום,טל מנהל ליין-סרב . |
אוקי , טל לא החזרת לי עדיין תשובה (אתה יודע על מה מדובר..)
עוד הצעות ביינתים. |
ברגע שתתחבר לאייסיקיו תראה את ההודעות,אני מחכה לפרטים רק..
|
Ruslanz וטל, שימו לב לנושא הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=58877 אל תחזרו על זה להבא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ