![]() |
השוואה בין 2 מפרטים
1)
2X 1GB Trancend DDR-II 667MHZ GIGBAYTE FX8500GT 256MB INTEL CORE 2 CUO E4500 WESTERN DIGITAL 250GB 16MB SATA-II LG DVD-RW X18 SATA DELTA 450W REAL 2) NZXT PSU ABIT AN52 AMD ATHLON 4200PLUS 2X 1GB Trancend DDR-II 667MHZ WESTERN DIGITAL 160GB SATA-II LG DVD-RW X18 SATA CONNECT3D RADEON HD2600XT 256MB מה יותר טוב ואם יש לכם מפרט טוב יותר להציע אשמח לשמוע:) |
תכתוב שימושים+תקציב
ודרך אגב במפרט הראשון אין לוח אם :) |
טעות שלי
GIGBAYTE P35-PS3P שימוש קצת בעייתי אני לבד כזה לא ברור קודם כל מחשב לאח קטן ולאבא בהתחלה זה היה רק לאינרטנט אתמול הוא החליט שאם הוא ירצה לשחק במשהו שזה ירוץ אבל בעיקר לאינטרנט הספק גם שהוא ישחק במשהו דיי נמוך עכשיו תקציב אין לי איזה תקציב כזה מוגדר כמובן כמה שפחות יותר טוב אבל שיהיה איכותי לאורך זמן אם אתה מבקש מספר אז אני ידוע 3 אלף |
על מה אתה יותר ממליץ?
|
אם אתה רוצה שיהיה לך כרטיס מסך חזק וכדומה אפילו תוכל לשחק איתו בקרייסיס אז זה המפרט הראשון אם מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך חזק
אם אתה לא בקטע של משחקים והמקסימום שתשחק זה פיפא אז המפרט השני יהיה בסדר תלוי מה אתה מעוניין בכול מקרה שני המפרטים שנתתי יותר טובים בהרבה מהמפרטים שהראתה לגבי מה שאני ממליץ הכול תלוי בצרכיך |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי הכרטיס מסך הכרטיס המסך שבמפרט הראשון חזק משמעותית מהכרטיס שמבמפרט השני |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ