![]() |
PimpMyFiles.Net / עיצוב אתר העלאות קבצים
שלום... עיצוב חדש שיעלה בקרוב לאתר העלאות - pimpmyfiles.net http://img119.imageshack.us/img119/8215/pimplogoxb4.jpg לחצו על הלוגו כדי להגיע אל העיצוב. לחצו כאן כדי לצפות בבאנר אני אהבתי יצא נקי ומקצועי לדעתי, ואני יודע אין פה ממש עיצוב חוץ מהלוגו אבל בכל זאת אבקש ביקורות בונות מה אפשר לשנות\להוסיף. המשך יום נפלא לכם. |
הלוגו נחמד ובעיצוב הדבר היחיד שאני רואה פה זה הלוגו :S
|
הלוגו חמוד, כולה פונט של PIMP MY RIDE וקצת משחק עם האפשרויות של הטקסט, לא משהו מיוחד בכלל. חוץ מזה כל השאר HTML אז אין אפשרות לתת ביקורת.
|
כמו שאמרתי, תגובות בונות בבקשה.
לדעתי עיצוב אתר העלאות לא אמור ליהיות יותר מזה זה אמור ליהיות עיצוב פשוט, לא עמוס ומסודר. בכל מקרה אני מודה לכם על התגובה. עוד תגובות בבקשה. |
ציטוט:
זה לוגו!, עכשיו לתגובה הבונה: הצבעים לא משהו, כמו שאמרו סך הכל לקחת פונט ואפשר לאמר שזהו בערך. |
זה עיצוב ?
לא הייתי אומר בקיצור אין פה כמעט כלום חוץ מפונט ובלוק של העלת הקובץ |
נראה לי שכחת להראות את העיצוב :P
|
ממ אין פה כלום
האתר אפשר לעשות ב html בלוגו אין חשיבה הוא בסך הכול אותו לוגו כמו התוכנית pimp my ride רק שונה במילים, אבל בכול זאת למרות שאין פה כלום מתאים לפי דעתי לאתר העלאת קבצים .. |
עיצוב נחמד מאוד סה"כ.
אהבתי את הפשטות, אבל האמת יותר מדי פשטות... צריך להוסיף עוד כמה אלמנטים ועוד משחקים של מבנים... זה יותר מדי פשוט. הלוגו חמוד מאוד... סה"כ אין פה משהו מיוחד זה לוגו יענו הטקסט וזה אבל זה נראה טוב האמת... גם החיבור עם הסלוגון סבבה ... צריך להוסיף מבנה לעיצוב... העיצוב דיי משוחרר כמו שאמרתי מקודם תוסיף אלמנטים ומבנה. |
הנה כמה הצעות לשיפור תבחר את זאת שהכי מתאימה לך:
א. הלוגו זה סה"כ פונט שלא אתה הכנת ואין בו שום אלמנט מעניין. ב. ה"עיצוב" הוא לא עיצוב משום שאין שם כלום, נאדה, גורנישט! ג. לא עשית פה כלום ולכן אין מה לשפר. ד. כל התגובות נכונות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ