![]() |
אפשר להתקין לינוקס מהlive cd שלה?
בס"ד
מדובר על KNNOPIX. ואם לא, יש דרך להתקין בלי לצרוב את הקובצי image על דיסקים? אולי יש קובץ התקנה שישב שאפשר להפעיל מדוס? |
אפשר מהדיסק, באיזו גרסה מדובר?
|
בס"ד
4.0 |
knoppix-installer
|
צריך לצרוב על דיסק.
ד"א איך קוראים לקובץ שאתה צורב? בבקשה תרשום פה כי אני גם כן צריך את הקובץ כדי לצרוב אותו |
בס"ד
מה זה ?knoppix-installer |
לא ניתן להריץ התקנות לינוקס\כדומה מתוך הווינדוס(ישנם הפצות שבנו 'installer'-תוכנית התקנה-להתקנה על הHD אחר, אבל עדיין.. זה עובד כמו שזה נשמע.)
במידה ואתה מעוניין להתקין את המערכת במקום\לצד המערכת הקיימת(Windows במקרה הזה), אתה חייב לצרוב את הISO\image file לדיסק ולעשות בוט דרכו(ממנו\אליו.), ישנה אופציה נוספת(אינה תקפה במקרה הזה), במידה וישנה מערכת לינוקס מותקנת ואתה מעוניין להתקין אחרת\נוספת אפשרי להעלות את תוכנית ההתקנה( למשל כמו במקרים שאתה מעוניין להתקין ג'נטו ורוצה גישה לכל קבצי ההגדרות\CVG של המערכת הקיימת, גם לעבוד באותו זמן, שימושי - עושים את זה בד"כ דרך Knoppix dist style אבל אפשרי גם ממערכת קיימת-אותו הדבר ברמת העיקרון. ) המשך יום/לילה נעים, Nexus. |
בס"ד
לא הבנתם מה שאני רוצה. יש לי live cd של knoppix ואני שואל אם אפשר להתקין רק איתו לינוקס על דיסק קשיח נפרד. ואם כן, אז איך? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ