הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הפועל ירושלים מחזיקת גביע המדינה לשנת 2008 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59766)

meshuga 08-02-08 00:21

הפועל ירושלים מחזיקת גביע המדינה לשנת 2008

אני אוהד מכבי, אבל יודע לפרגן כשצריך.
חזרה מ22 הפרש נגד מכבי זה דבר שצריך להעריך....עם ניצחון ובלי...

מזל טוב לאוהדי הפועל ירושליים, נתראה במלחה ואז שוב ביד אליהו..ואז בפיינל פור-הישראלי כמובן...

Qweb 08-02-08 00:31

מצער...
לראות את מכבי לפני שנתיים ואת מכבי של היום... הבדלי שמים וארץ..

Tomer 08-02-08 00:36

שיהיה ברור דבר אחד שי,
הפועל י-ם לא ניצחו את המשחק, מכבי הפסידו אותו.

השופטים - השופטים אלו שניצחו את המשחק בשביל הפועל ברבע של שריקות ותחרות עונשין. לא יאומן.

tsART 08-02-08 01:05

שיהיה במזל :)

meshuga 08-02-08 07:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 607030)
שיהיה ברור דבר אחד שי,
הפועל י-ם לא ניצחו את המשחק, מכבי הפסידו אותו.

השופטים - השופטים אלו שניצחו את המשחק בשביל הפועל ברבע של שריקות ותחרות עונשין. לא יאומן.

תומר, תאמין לי, שיש לי מה להגיד על השיפוט, מה להגיד על הרבע האחרון ויש לי הרבה מה להגיד.

אבל בשורה התחתונה, הרבע האחרון היה הירואי של ירושליים, עם או בלי "פוש" מהשופטים, לחזור מ22 הפרש זה לא דבר שצריך לקרות, אבל זה קרה.

בגמר הפיינל פור שנה שעברה, טוענים שסמי בכר העניק את האליפות למכבי (משהו שאני לא מאמין בו, ההחלטות היו בגדר הסביר) אז הפעם זה היה יותר לטובת ירושליים..זה מה יש וטעויות מהשיפוט הם חלק מהמשחק.

עד שלא יביאו שופטים זרים למשחקים מכריעים, שופטים חסרי אינטרס, לא יהיה פה משחק טוב ל2 הצדדים, השופטים במדינה מתחלקים ל2 זרמים, אלו שיותר בעד מכבי ("הקבוצה של המדינה") ואלו שנגד ("נמאס כבר-60 שנה..")...
ככה שהמצב כבר מחייב שיפוט זר.
אגב, את הדברים האלו, עוד אמרתי לפני הפיינל פור הישראלי שנה שעברה...שלא תחשבו שעכשיו אני מעלה את הדברים האלו רק כי מכבי הפסידה...

Tomer 08-02-08 13:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga (פרסם 607036)
תומר, תאמין לי, שיש לי מה להגיד על השיפוט, מה להגיד על הרבע האחרון ויש לי הרבה מה להגיד.

אבל בשורה התחתונה, הרבע האחרון היה הירואי של ירושליים, עם או בלי "פוש" מהשופטים, לחזור מ22 הפרש זה לא דבר שצריך לקרות, אבל זה קרה.

בגמר הפיינל פור שנה שעברה, טוענים שסמי בכר העניק את האליפות למכבי (משהו שאני לא מאמין בו, ההחלטות היו בגדר הסביר) אז הפעם זה היה יותר לטובת ירושליים..זה מה יש וטעויות מהשיפוט הם חלק מהמשחק.

עד שלא יביאו שופטים זרים למשחקים מכריעים, שופטים חסרי אינטרס, לא יהיה פה משחק טוב ל2 הצדדים, השופטים במדינה מתחלקים ל2 זרמים, אלו שיותר בעד מכבי ("הקבוצה של המדינה") ואלו שנגד ("נמאס כבר-60 שנה..")...
ככה שהמצב כבר מחייב שיפוט זר.
אגב, את הדברים האלו, עוד אמרתי לפני הפיינל פור הישראלי שנה שעברה...שלא תחשבו שעכשיו אני מעלה את הדברים האלו רק כי מכבי הפסידה...

נכון,
ואני לא אהיה אוהד ירושליים ואבכה על מר גורלי ועל העובדה שהשיפוט היה פשוט חרא,
אבל השיפוט היה חרא. 16 עבירות נשרקו למכבי, לעומת 6 של הפועל. מכבי לא יכלה להכנס לסל, לשמור, לעשות משהו עם עצמה בלי לקבל תוקף/עבירה, זה מטורף.

לא יאומן.

Elior 08-02-08 16:10

אבל הבושה הגדולה הייתה שהם לא עלו לפרקט בזמן הענקת הגביע. שילמדו להפסיד בכבוד...

Tomer 08-02-08 18:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 607172)
אבל הבושה הגדולה הייתה שהם לא עלו לפרקט בזמן הענקת הגביע. שילמדו להפסיד בכבוד...

גם דן שמיר לא הופיע למסיבת העיתונאים בהוראות אדון קליין, זו לא בושה? זו חוצפה.

meshuga 08-02-08 18:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 607172)

יש בזה משהו, אבל כמו שתומר אמר, ירושליים לא תלית שכולה תכלת.
אם מכבי צריכים להענש, גם ירושליים....אבל האשם העיקרי, זה איגוד הכדורסל, איך שלא מסתכלים על זה...הוא צריך לעבור מהפכה. ומהר.

Elior 08-02-08 19:00

כמו האיגוד לכדורגל, בעצם כל הספורט בארץ. לרדוף אחרי הרוח...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:06.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ