![]() |
מהי העלות של קידום האתר במנועי החיפוש?
שלום לכם
אני עומד לפתוח אתר חדש שבו הושקעו מאמצים רבים הן פיזיים וכספיים. אני מתחי להתעניין בנושא קידום האתר במנועי החיפוש אבל אין לי כל כך מושג לגביי העלות של זה. אני לא ממש רוצה שיידקפו אותי במחיר, לכן האם מישהו יכול לתת לי עלות משוערת לקידום אתר יעיל וטוב? שאלה נוספת, האם הקידום נעשה פעם אחת או שצריך להעסיק מישהו שייקדם אותו כל פרק זמן? תודה חברים. |
צור קשר - פרטים בחתימה. אני יענה לך על כל השאלות.
|
www.k.co.il
תכנס, קרא מאמרים ועם ידע אף אחד לא יוכל יעבוד עלייך. אם תכתוב את נושא האתר נוכל אולי לעזור לך במילות מפתח ולהגיד לך את קושי הקידום (אם אתה יכול לקדם לבד). |
תבקש הצעת מחיר מאחת החברות שמופיעות במקומות הראשונים כשמחפשים בגוגל את הביטוי "קידום אתרים"
|
בין 10 דולר למיליון דולר(קצת ציניות..:) )
אבל ברצינות, לא נתת שום נושא של האתר מילות חיפוש ועוד הרבה מאוד פרמטרים כמו אם האתר חדש, לאילו מיקומים אתה מצפה, חוץ מזה שלרוב הלקוח יודע את המילת מפתח הראשית שלו ולא מבין שהוא צריך לקחת כמה מילות מפתח על מנת לקבל את המירב מהקידום שלו(מה שאגב חלק מאוד מרכזי בשלב שלפני הקידום) מה שכן הייתי ממליץ לך לבקש מספרי טלפון של הלקוחות שהחברות מקדמות להם את האתר, או לקוחות שקידמו בעבר. הכומר. |
ציטוט:
|
חח בחברות הגדולות
יעלה לך בין 1000 ל 4000 דולר אני מוכן לקדם לך את האתר במחיר זול יותר אנא שלח לי ה.פ |
נושא האתר הוא לוח אינטרנט המציע שירותים של בעלי עסקים וכו'.
|
ציטוט:
אכן המחירים יכולים להגיע רחוק אבל עם תוכנית טובה תקבל את הכסף חזרה מהגולשים שיגיעו אליך ממנועי החיפוש. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ