![]() |
הדיעה שלכם: עבור קמפיין פירסום - פלאיירים או כרטיסי ביקור?
מה דעתכם על הדרך המועדפת לפרסם אתר אינטרנט חדש, באמצעות פלאיירים או כרטיסי ביקור?
כרטיסי ביקור הם משהו אישי יותר שאולי יש יותר סיכוי שלא יזרקו סתם ככה כמו פלאייר, מצד שני על פלאייר יש יותר אופציות לעצב ולמשוך את העין. מה דעתכם? ולמישהו יש ניסיון עם זה? |
לדעתי מפרסמים אתר אינטרנט באתרי אינטרנט אחרים שדומים לנושא מה שיעניין את הגולשים...
אף אחד ואני מדגיש אף אחד לא יראה בפלאייר אתר ויכנס אליו. |
לדעתי זה תלוי גם בנושא האתר, אבל בעיקרון עדיף כרטיסי ביקור.
|
ציטוט:
כי זו שיטה ידועה והאמת שגם מצליחה למדי לפרסום אתרים לפי מה ששמעתי מרבים שעשו את זה. והאמת שחלקם עשו זאת באמצעות פלאיירים כאשר חלק אחר באמצעות כרטיסי ביקור, לכולם הייתה עלייה דרמטית במספר המבקרים. השאלה היא, מה עדיף לדעתכם? |
ציטוט:
כשאני בתור מקבל הכרטיס הייתי שם אותו בכיס ונכנס אליך אחר כך. |
ציטוט:
מצד שני המון אנשים אומרים לי שעדיף פלאיירים כי כרטיסי ביקור זה יותר לעסק. |
פלאייר, ואם אפשר עם גימיק:
היכנסו לאתר עם הקוד [S392MZ] וקבלו.. בלה בלה בלה יעבוד יותר טוב ותלוי מה נושא האתר כמובן. |
כמו שעומר אמר מעליי, פלאייר מושך וצבעוני עם איזשהו גימיק נחמד, [הכניסו את הקוד בלה בלה בלה ואת מספר הפלאפון שלכם וישלח אליכם סמיילי של דביל מחרבן] וכל הדברים האלה.. יכול להיות נחמד
|
תפרט.. מה סוג האתר? הורדות? פורום?
|
תראה כרטיסי ביקור זה תלוי איך אתה מחלק את הכרטיסים אני למשל בקרוב עושה השקה במסיבה של אתר ויחולקו כרטיסי ביקור במסיבה גדולה של מעל 4 אלף ילד ( האתר נועד לנערים )
זה תלוי בשיטת השיווק שלך אבל כמו שההוא אמר אם הקוד יכול ללכת טוב למרות שאני אישית רואה פלאייר אני זורק אותו וממשיך חח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ