![]() |
היצטרפות לרשת מגנט
תנאים ופרטים אודות ההיצטרפות לרשת מגנט
תנאי ההיצטרפות אם ברצונכם להיצטרף לרשת האתרים, התנאים היחידים הם: - הוספת פס הרשת בחלק העליון של אתרכם [בכול עמודי האתר] - בכול מקום בו אתם מפרסמים את אתרכם, לכתוב שהוא חלק מרשת מגנט. - על האתר להיות בעל 600 כניסות ייחודיות ביום לפחות - העיצוב צריך להיות בעל עיצוב יפה והולם - אסור שיהיה לאתר פורום כללי, שבו יש קטגוריות מגוונות ורבות שלא קשורות לנושא האתר שירותים שאנו, רשת מגנט נעשה בשבילכם: - קידום אתריכם במנועי חיפוש כגון Google, Walla, HotBot וכו' - צירוף אתריכם למנועי חיפוש חדשים ושונים שיביאו אליכם כניסות רבות מסוגים רבים של אנשים. - שליחת הודעות אימייל מרשימות התפוצה של הרשת המונות כ- 3000 אימיילים פעילים. כמובן בהודעות יהיה כתוב על אתריכם. - קידום אתרים בתחרויות אתרים על ידי קהילת פורומים גדולה, ומישתמשים רבים. - הכנת באנרים ופרטי עיצוב אחרים לאתרכם, שרות זה פועל חודש לאחר היצטרפות לרשת. - שירותים נוספים יתווספו בקרוב. פרטים ליצירת קשר אודות ההיצטרפות: מסנג'ר: Admin.cf@Gmail.com אימייל: Admin.cf@Gmail.com איסיקיו: ינתן אך ורק ביצירת קשר בפרטים השונים בברכה, צוות מגנט |
אחלה רשת.
אני בפנים - המון המון כניסות אני מקבל! |
מה הקטע בזה
תסבירו לי הכי טוב שכל האתרים אתה בנית והששקעת בהם כי אז הם באמת שלך
אני לא מבין אותםכ בצירוף אתרים שאחרים בנו ככה אין לכם שליטה עליהם |
Lol, אתם אלה שגונבתם תעיצוב של טומי ורשתם לו תודה. חחח,
שיהיה לכם בהצלחה XD |
בהצלחה :o
|
אני חושב שטומי הסכים,
ככה אלעד אמר... נכון ? |
לא זה לא נכון הוא גנב תעיצוב בלי רשות של טומי תחפש תאשכול טומי כעס עליו
בכח מקרה העיצוב היה מכוער כי הם התאימו אותו גרוע עם פלאש ואיכות מגעילה שלא מטעימה לטומי שיהיה בכל זאת בהצלחה |
ציטוט:
טומי היה תובע אותם לא? ועם הם כן גנבו עשו אחלה עבודה. אני אהבתי מאוד את האתר. |
אולי מבחינת כניסיות יש סיכוי שזה ישתלם לכם (לי זה לא תרם כל כך- התקדמתי מספיק לבד), אך יש דבר מלוכלך שהם עשו שממש הפריע לי, ובגללו לא יכולתי להישאר ברשת:
בפס הגלילה (שמקושר לאתרים בעזרת iframe) היה קוד של פרסומת של אחד האתרים (פרסומת שמשיקה רשת הפירסום http://www.advernet.co.il). לי אישית זה ממש הפריע ולא יכולתי להישאר ברשת. בכל מקרה, בהצלחה. |
=\
אנשים, אני לא מבין אתכם, באמת שלא. אתם רוצים רשת רצינית? תפתחו אתרים בעצמכם וחברו אותם, לצרף כל הזמן אתרים שלא שלכם זה לא רשת, זה כמו אינדקס אתרים. אתם אף פעם לא לוקחים דוגמאות מהמקומות הנכונים. בתור דוגמא, אני אתן למשל את אורי ואיגור, שפיתחו כמה וכמה אתרים שהולכים טוב בצורה מדהימה, אבל הם לא ממהרים לפתוח רשת, לפי דעתי הם חושבים נכון. רשת Cs, שיש להם אתרי תוכן גדולים, פתחו רשת ועשו בחכמה, הולך להם מצוין ואתרי תוכן מצוינים. מקווה שלא בילבלתי אתכם, בכל אופן, זו דעתי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ