![]() |
עיצוב|אחסון אתרים שהכנתי גם לצפיה ולמכירה לאנשים רצינים
שלום לכולם
הכנתי עיצוב לחברת שרתים 100 אחוז עיצוב שעשיתי חברי הקהילה מוזמנים לראות וגם אני פונה לאנשים שרוצים לפתוח חברת שרתים עשיתי תעיצוב הזה למטרת מכירה למי שרוצה אז מי שבאמת רציני לא סתם שיפנה אלי לאייסיקיו לבירורים 260009871 *אתם מוזמנים לתת את דעתכם על העיצוב שהכנתי תודה http://www.siz.co.il/up/y24ntjlyl2oe.jpg |
חחחחחח למטרת מכירה? קודם תהיה ברמה בשביל למכור
ככה זה.. היום כולם מוכרים 10 דקות אחרי ששמעו על המילה הזאת פוטושופ... (לא אישי.. כואב לי לראות שככה מזלזלים בזה) בכל מקרה העיצוב גרוע. אין מה לשפר תחליף הכל.. מצטער |
ציטוט:
רואים שאתה לא מבין בעיצוב על תגיב סתם |
ציטוט:
כול מקרה בנוגע לעיצוב יבש מדי, הרעיון של הבאר מעולה אבל הביצוע לא משהו, מלמטה זה עבודה לא מושקעת נראה כאילו נמאס לך מהעיצוב חבילות מזעזעות ושוב בלי לפגוע תפתח מודעות עצמית רק ככה תתקדם ... |
ציטוט:
והוא עוד לא מבין, כנראה שלא הבחנת בעיצוב שלך מספיק זמן. תחשוב בהיגיון תסתכל על אתרים אחרים תראה רמה. בכל אופן ככה לא תגיע לשום מקום. |
לפי העיצוב הזה אתה באמת לא ברמה של למכור עיצובים. יש לך עוד על מה לעבוד ולהתשפר.
לגבי העיצוב, העיצוב מאוד משעמם, יותר מדי חשוך וגרם לי להזיז את העיניים מהעיצוב אחרי שנייה. הלוגו על הפנים, זה נראה כאילו חיפשת תמונה של מסך מחשב ושמת טקסט, לא יותר. התפריט בכלל לא משהו ולא "מושך". החבילות יבשות ופשוטות מאוד. בהצלחה.. |
לפי התפריט וחלקים בבאר נראה שיש לך ידע בפוטושופ, למרות שעדיין לטעמי, גם הבאר הוא לא יפה.
הכי קל זה לעבוד בשחור לבן כי לא צריך לשלב צבעים וכו', אבל זה לא עובד.. זה לא יפה. חוץ מזה נראה שהתחלת לעבוד על העיצוב בבאר, וכשהתחלת והיה לך כח עבדת על הבאר והשקעת בו ואחרי זה שהגעת לתוכן המרכזי של האתר די נמאס לך ועשית בלוקים דיי סתמיים. כמה עצות: בבלוקים שהגיוני שהתוכן שלהם ישתנה מפעם לפעם (כמו בלוקים של חבילות) צריך לכתוב בטקסט דינמי (שניתן לשינוי), לכתוב בטקסט דינמי זה אומר בפונט שיש לכולם (כמו אריאל וטהומה ולא בפונטים מהפונטיה של בן) וגם לכתוב בטקסט "none" או "ללא" ולא ב"sharp" או "חד". אם הייתי אתה, הייתי משפץ את הבאר (מכניס צבע, מקטין את התפריט הימני למעלה) ועובד מהתחלה על שאר התוכן. יום טוב (= |
טוב תודה לכם על העצות
|
פשוט כך את כל הביקורות שכתבו ופה ותקבל אותם ותלמד מהן..
|
מסכים ומחזק את מה שנאמר כאן,
יש לך עוד הרבה עבודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ