![]() |
צריך הצעות מחיר לקידום אתר בגוגל.
צריך הצעות מחיר, לקדם אתר מסויים למקום הראשון בגוגל,
תחת מילת החיפוש "העלאת תמונות". אנא רשמו כאן הצעת מחיר + התחייבות לפרק זמן מסויים, שבו האתר יקפוץ למקום הראשון. או פנו אלי בפרטי. תודה ויום טוב. |
אף מקדם אתרים לא יתחייב בפניך למקום ראשון.
|
ציטוט:
|
קידום אתרים זה לא עניין של לחיצה על כפתור , אי אפשר להתחייב על פרק זמן וגם אי אפשר להתחייב על מקום .
בלי קשר , בשביל להגיע למקום הראשון ב"העלאת תמונות" תצתרך להשקיע הרבה מאוד כסף (הרבה יותר ממה שתרוויח מהאתר שלך). |
שלחתי ה"פ.
|
חמישיה ראשונה בחצי שנה, 2100$ + מע"מ.
|
משהוא טוב עולה בסביבות 1000 דולר לחודש
|
ציטוט:
לדוגמא - אני עד עכשיו הייתי מעוניין להביא אותו למקום הראשון תמורת 50 ש"ח תוך חודש - ובמידה ואני לא מביא, הוא מקבל פיצוי(סתם דוגמא פרועה), אבל מכיוון שהמחיר מראה על איכות, אני מעלה את המחיר ל-1000$. השירות? אותו שירות. הזמן? אותו זמן. רק החייט צריך לתפור את החור בכיס. אני ממליץ לך לבחור אנשים שאתה יודע שהם "איכותיים" - בעלי אתרים גדולים, מנהלים(ובמיוחד כאן בהוסטס), שיספקו לך קבלות.... אתה לא רוצה לשלם כמה מאות ואף אלפי שקלים ודולרים, ולגלות בסוף שהאדם לא מסוגל. |
כל פעם שמישהו מבקש קידום לאתר שלו, כל אחד מתחיל להגיד את דעתו בפורום מסחר. מה כאילו, החוקים לא תקפים לקידום אתרים?
תרשמו כאן את ההצעות המחיר שלכם או שאל תרשמו כאן בכלל. אם אתם רוצים להגיד משהו לפותח הנושא, תמיד יש פרטי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ