![]() |
כמה שווה הדומיין
כמה שווה הדומיין הזה לדעתכם?
www.ventrilo.co.il |
זה כמו לקנות דומיין של microsopt =/
לא שווה הרבה בגלל שיש חברה דומה.. |
בדיוק בגלל זה זה שווה, השאלה היא אם יקחו לך אותו...
|
האתר שעליו עוסק על המוצר של החברה עצמה וגם השם שלו ככה בכללי
אם הוא יתפרסם ווונטרילו ירצו אותו תגיד יפה שלום ומה שאל תעשה אל תנסה למכור להם אותו למה אז יקחו ממך אותו יותר מהר תעלה איזה אתר שלא קשור לוונט |
לא!
VENTRILO.CO.IL זה דומיין מצוין ועל פי חוקי הרכישה של Isoc-il דומיין הוא לא חזות למשהו כלכלי... הוא יכול להשתמש בדומיין לאתר שיהיה בכלל בשם אחר , ואז החברה העולמית לא תוכל לעשות לו כלום בכל מקרה הייתי נותן לדומיין הזה לפחות 1500 שקל... :) |
0 ש"ח כולל מע"מ, חבל על הזמן ברגע שיבנה על דומין זה אתר תצפה להודעה משמחת מחברת Ventrilo LTD שהדומין הזה שייך להם מיש לך שבוע ימים למחוק את האתר או שחברת ISOC הישראלית יעבירו לבעלותם ללא שום אזהרה מוקדמת .. חבל על ה 64 ש"ח שהשקעתה!
|
חח אני אוהב את כול התגובות של העורכי דין שיש פה בפורום,
כול אחד מושפע מתגובה של אחר, אין שום דבר שיכול לתת לחברת וונטרילו זכות או אפילו קייס לקחת לו את הדומיין (בלי לשלם), כול עוד כמובן שהוא לא מתחזה לחברה עצמה אבל גם פה אין קשר לדומיין עצמו אלה זאת תביעה לגבי התחזות וכו' וכו'. אתם מוזמנים לשאול עורך דין אמיתי ולא עוד ילד בהוסטס ששמע סיפור ממישהו ששמע את הסיפור שלקחו ממישהו את הדומיין, תצאו כבר מהבועה הזאת. |
שווה כמה שמישהו יהיה מוכן לשלם עליו. אולי 0 ש"ח ואולי 1,436,843,233 ש"ח.
|
אני ממש לא מתחרה לחברת וונטרילו המקורית,אני לא מוכרים רייסלרים אני מוכר שרתי וונטרילו 3.0 חוקיים.
הרישיון ניתן ע"י ביסייטס וביסייטס מוכרים רייסלרים לחברות שונות,הכל כאן חוקי לגמרי. ולמי בכלל יש את הזכות לקחת משהו שאני שילמתי עליו בלי הודעה מוקדמת/החזר כספי? |
אתה צריך להעלות עליו אתר שלא קשור לתוכנה ונטרילו..
אחרת אתה עושה להם חיים קלים.. =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ