![]() |
שרתי משחק ב Special-Serv
שלום לכולם
ספיישל סרב יוצאת במבצעים לשרתי משחק שרתי CS 1.6 12 שחקנים במחיר של 45 שקלים בלבד 14 שחקנים במחיר של 55 שקלים בלבד 16 שחקנים במחיר של 65 שקלים בלבד 18 שחקנים במחיר של 75 שקלים בלבד 20 שחקנים במחיר של 85 שקלים בלבד כל השרתים כוללים מודים בסיסיים AdminMod, WebMod, MetaMod, HookMod יש אפשרות למודים נוספים במחירים מטורפים! שרתי SA-MP 30 שחקנים במחיר של 40 שקלים בלבד 50 שחקנים במחיר של 50 שקלים בלבד 100 שחקנים במחיר של 75 שקלים בלבד מפרט שרת מעבד: Dual-Core AMD Opteron 2216 זיכרון: 4 ג'יגה דיסק קשיח 250 ג'יגה אפשרויות תשלום: בנק מיזרחי,בנק פועלים,בנק הדואר,PAYPAL (המחירים בפאיפל 10 שקלים יותר) לפרטים נוספים: פלאפון: 0545822481 אייסיקיו: 6095944 מסנג'ר: guy@special-serv.net ערב טוב :) |
אחלה עסק , שרת חזק ואחלה מחירים .
במילה אחת: מומלץ. |
ממליץ בחום על החברה הזאת
אישית התמיכה של גיא מעולה כלקוח אצלנו אני מרוצה מהשרות גיא תמיד שולח לי הודעה בשיביל לישאול לשלומי אפילו שאין בעיות עם ביכלל היו:P |
מומלץ מומלץ מומלץ,
גיא בנאדם זהב כל מילה מיותרת רוצו על זה :] |
מומלץ !!!
אבל גיא אחי .. ממך לא ציפיתי מחירים כאלה .. מה אתה זו*ה ? חשבתי שיש לך סטייל .. בכל מיקרה כולם לקפוץ עליו שרתים ברמה ובנאדם זהב !!!!! |
חח אני זוכר את הימים האלו...
שרת משחק 12 שחקנים ב-70 - 80 ש"ח |
תודה לכולם :)
ציטוט:
ציטוט:
|
בהצלחה גיא, אחלה בנאדם שווה לכם!
|
ציטוט:
המבצע עדיין קיים מהרו להזמין :) יש מבצעים מטורפים לרייסלרי שרתי משחק ערב טוב ושבוע טוב :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ