![]() |
[מבצעים] מבית gaming-serv
שלום לכולם !
אני הוד ואני מנהל העסק gaming-serv.com Gaming-serv מציעה לכם שרתי משחק איכותים, אמינים, ויציבים! (העיצוב זמני ביימים הקרובים יעלה עיצוב חדש !) ועכשיו מבצע לכבוד השרת החדש שלנו ! שרת משחק מסוג cs 1.6/cz 12 שחקנים כולל מודים בסיסיים כולל מוד נוסף מתנה (ללא תוספת תשלום) ... ב65 ש"ח כל 2 סלטוים נוספים תוספרת של 10 ש"ח! ואם ברצונכם שרת וונט תוספת של 10 ש"ח ! מודים בסיסיים : אדמין מוד - מוד לשליטה מלאה בשרת. וואב מוד - אתר השרת בו תוכל לשלוט מרחוק בשרת שלך. מטא מוד - מוד המפעיל את כול המודים הבסיסים. אמקס מוד- מוד אשר מאפשר שליטה מלאה בשרת. מודים בתוספת תשלום : (הרשימה לא מציגה א תכל המודים שאנו מספקים אלה רק חלק קטן ממנה) Song Mod(שירים בסוף סיבוב) Hook Hs Mode Super Amx SoccerJam Zombi Mod AFKK & HPK JetPack Deathmatch GunGame Chicken Mod מחירים רייסלרי שרתי משחק : * מספר סלוטים: 60 *ללא הגבלה לכמות שרתים * גישות: SSH+FTP *כולל 150 סלוטים וונט *עזרה בהתקנת מודים שינוי סיסמאות ולימוד דברים בסיסים! מחיר:220 ש"ח * מספר סלוטים: 100 *ללא הגבלה לכמות שרתים * גישות: SSH+FTP *כולל 200 סלוטים וונט *עזרה בהתקנת מודים שינוי סיסמאות ולימוד דברים בסיסים! מחיר:350 ש"ח * מספר סלוטים: 150 *ללא הגבלה לכמות שרתים * גישות: SSH+FTP *כולל 250 סלוטים וונט *עזרה בהתקנת מודים שינוי סיסמאות ולימוד דברים בסיסים! מחיר:450 ש"ח פרטים ליצירת קשר בחתימה. האיכות שווה הכל! www.gaming-serv.com |
מומלץ מאוד
בן אדם רציני,מקצועי בהצלחה :) |
בשעה טובה הכרזת! =]
הוד אני מאחל הרבה הרבה בהצלחה!! מומלץ! |
אפשר למצוא שרתי משחק בהרבה יותר זולים,שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
מה מפרט השרת שלכם? |
בהצלחה הוד !
|
א. תודה רבה לכולם.
ב. כן ניתן למצוא היום שרתים במחירים זולים יותר אבל מי שלא מתפשר יודע לאן ללכת ... |
בהצלחה, יש לך אחלה תומך :]
הקידוד שלך באתר ממש מעפן אני חיב להגיד.. הייתי ממליץ לעשות משהו יותר מקצועי. |
חחח אמרתי האתר זמני .. וכן התומך הראשי שלי אחלה ..
תן לי לנחש אתה עומרי מ votx ? אם כן תביא את האיסי שלך יש לנו על מה לדבר חחח ... |
שיהיה בהצלחה הוד, זה רוסלן מהאיסיקיו.
|
שמעתי עליו הרבה דברים טובים :) מומלץ!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ