![]() |
ServLand.co.il - נפתחה רשמית
שלום, :)
ברצוני להודיע לכם על פתיחת חברת סרב לנד - כי אנחנו כבר נבקש לעזור לך . החברה הוקמה היום, חודש נובמבר, אנו מקווים שנספק ללקוחותינו את השירות ואת התמיכה הטובים ביותר. החברה מספקת : -איחסון אתרים -ריסלייר איחסון אתרים -שרתי רדיו -ריסלייר שרתי רדיו -עיצוב אתרים החברה מנוהלת ע'י : דור - אני אור - smart-d עידן - לא מוכר בפורום הוסטס. תודות: תודה לחברת מסטר סרב על השרת והתמיכה המצוינים. תודה לטל חדד על התיכנות ועל העזרה הגדולה. תודה לרז אוזן על העזרה הגדולה. כתובת החברה - www.servland.co.il בקרוב מאוד נהיה רשומים ונוכל לספק קבלות. אני רוצה לציין כמה דברים : * האתר כרגע לא מותאם לפייר פוקס , רז אוזן עובד על זה . *כרגע אין טופס הזמנה, רז אוזן עובד על זה. *חסרים עוד כמה דברים קטנים באתר, רז אוזן עובד על זה . *חברת סרב לנד מחפשת אחר תומכים ונציגי מכירות, עכשיו יש לנו כבר כמה נציגי מכירות ותומכים מעולים, אנו מחפשים עוד > פרטים, למטה . *אני רוצה לציין, דבר חשוב מאוד, שחברת סרבלנד אינה מספקת תמיכה 24 שעות ביממה, אלא משעה 14:00 עד שעה 22:00, אור זמין בפלאפון כל יום בשעות הללו, ואני זמין בימי ראשון-שלישי בעיקר. לפרטים נוספים, שאלות, הזמנות וכו' - באתר בצור קשר, הפלאפונים : 0525312324 [אני, לא זמין כרגע], 0525756588 [אור] זמין כרגע עד שעה 1 בלילה. מקווים להצליח, חברת סרב לנד. :) |
בהצלחה !!! המון בהצלחה !!! נראים רצינים ואמינים !
|
בהצלחה דור,
:)התרשמתי לטובה. |
בהצלחה !
|
כל הכבוד ובהצלחה!
הכי חשוב זה להשקיע כמה שיותר ולא להיות כמו כל החברות בשקל שקיימות... בהצלחה :) |
בהצלחה..:)
|
בהצלחה,
קידוד ברמה בינונית לא יותר מזה עיצוב נחמד |
במקום דומיין co.il היייתי מציע לכם לקנות עיצוב אחר..אבל כבר קניתם
אז בהצלחה! |
תודה לכולם,
יש לציין, כי ההוצאות שלנו היו גבוהות מדי, ולכן הסתפקנו בעיצוב זה, עוד כשבועיים אנו עולים עם עיצוב חדש . |
אני נציג מכירות ותומך טכני בחברה.
(=תנסו,מבטיח לכם שתהנו!(= |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ