![]() |
PHP שגיאה
הקוד הבא משמש להוצאת המנהלים מהמסד נתונים:
<table border="0" width=100%"> <tr><td width="69%" background="images/img_45.jpg" colspan="2"> <p align="center"><font color="#808080"><span lang="he">מנהלי הקהילה</span></font></td></tr> <?php include 'mysql_connect.php'; $sql_query = mysql_query("SELECT * FROM users where access=='1' order by id desc"); while ($rs = mysql_fetch_array($sql_query,MYSQL_ASSOC)) { ?> <tr> <span lang="he"><font color="#254975" size="2"> <td><?echo $rs['user_name'];?></td><td><?echo $rs['email'];?></td><td><?echo $rs['icq'];?></td><td><?echo $rs['steam_id'];?></td> </span> </tr> <?}?> </table> השגיאה שאני מקבל : Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xsite/domains/x-site.co.il/public_html/xsite/admins.php on line 8 |
נסה להחליף את זה:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
:)
כל הכבוד..
חחח אני שונא שגיאות כאלה |
הדרך הכי בטוחה לכתוב את זה היא ככה
PHP קוד:
הסבר: שמות של טבלאות או טורים בתוך ` נתונים בתוך ' :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
ציטוט:
בטוחה מבחינה שהיא אמורה לעבוד? דווקא לא, גם מי שלפניך כתב משהו שיעבוד. טעות פותח הנושא שכתב == במקום =. mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($str)); , יש הרבה דרכים הרבה יותר נוחות לעשות זאת..... חוץ מזה, שאם עובדים טיפה עם מחלקות(בעיקר, גם בכלל), מריצים לולאה על כל המידע שמתקבל... |
ציטוט:
לא נראה לי שיש הבדל, בשתי הדרכים זה עובד אותו הדבר. |
זה אומנם יעבוד אותו דבר, אך הדרך שכפיר רשם תמנע מהשאילתה להתסבך אם תתעסק עם "מילים שמורות".
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ