![]() |
קלאנים - אקסייט
היי אנשים בניתי תת אתר לאקסייט שדרכו כל קבוצה תוכל לפתוח אתר משלה.
רציתי לקבל מכם פידבק על המערכת מה להוסיף לשנות לשפר. לציין כי ההרשמה אינה פתוחה עדיין זה עמוד נסיון לקלאן אחד בלבד שכבר פתחתי. כתובת: www.x-site.co.il/clan/template/index.php?id=1 והניהול: www.x-site.co.il/clan/template/admin.php user: slipy pass: slipy |
קצת מזכיר את NUKED CLAN
לא התעמקתי יותר מדי נראה נחמד חוץ מהחלקים שהם בג'יבריש, ודף ההתחברות של DA :] בהצלחה. |
סלח לי שאני אסכם את זה כך, אבל - מגעיל \=
עיצוב ממש לא יפה, וזה בעצם הורס את כל האתר, האתר ממש לא מסודר, אי אשפר להבין כלום. לגביי הניהול: זה נקרא ניהול? מה זה הפונט הזה?! איפה עבודה מסודרת עם טבלאות? מה שאני מציע: סימון כל הקבצים - Delete, ולהתחיל לעבוד מסודר יותר על האתר, לעצב עיצוב יפה וכו' וכו'. סלח לי שאני מגיב בצורה מכוערת, אך רצית ביקורת, וזו דעתי :) שיהיה בהצלחה. |
למה יש ?id? זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוריד את הקידום בגוגל. תעשה ב-htaccess - או פרמטר אחר, רק לא id בכתובת, קידוד פוטושמוק
|
אז ככה לגבי הניהול הוא לא מעוצב הוא יכנס אל תוך האתר,
לגבי ה ID יותר נוח לי לעבוד ככה... לגבי העיצוב , זה עיצוב חינמי לשירות חינמי. יהיה אפשרות לבחור ממספר עיצובים חינמיים. לגבי הג'יבריש, זה סתם דברים שהכנסתי ישירות למסד .. ברגע שמכניסים דרך המרכת ניהול זה עובד טוב |
אהלן אסף,
דבר ראשון הבנתי שזאת המערכת הראשונה שלך אז מזל"ט. נתחיל עם הפאנל: 1 - כשאתה נכנס לעריכה של עמוד תציג בתוך הtextarea את התוכן הנוכחי של העמוד! אחרי הכל זה עריכה ולא יצירה מחדש. 2 - להוסיף עורך WYSIWYG יוסיף מאוד לפאנל 3 - אחרי שאתה עורך עמוד לא צריך להעביר את המנהל לעמוד שהוא ערך. זה מפריע יותר מאשר עוזר. אם אתה רוצה אפשר בחלון חדש אבל לא באותו החלון. 4 - אם תוסיף תפריט לפאנל כדי שיהיה אפשר לנווט בצורה נורמלית ולא לעבור עם הקודם כל פעם זה יהיה טוב יש לי שאלה נוספת. כל הקבצים שלך כמו index.php וadmin.php באמת נמצאים בתוך התיקיה template (שאז אין שום היגיון בזה כי זה בעצם לא טמפלט...) או שזה משחק כלשהו עם htaccess? וכמו שדניאל אמר להחליף את id עם משהו בHTACCES יהיה נחמד. דבר נוסף חשוב ששכחת - סטטיסטיקות. בהצלחה לך בהמשך אסף :) כפיר |
זאת לא המערכת הראשונה שלי, היא אפילו לא גמורה עדיין..
ונכון לעכשיו כל הקבצים יושבים ב template כי כרגע זה template אחד בלבד... את השדרוג אני יעשה לאחר שאני אביא template נוספים... בנתיים אתה היחידי שעזר לי כאן כי אני מחפש אפשרויות נוספות לאתר .. אז כן אני אוסיף עמוד "הקודם" בניהול. וסטטיסטיקות.. דברים נוספים ? |
אז ככה
עיצוב חינמי מערכת? מ...אה? לא הבנתי כלום מהמערכת שלך איפה עיצוב בבסיסי למערכת כלום זה כמו שאני יכתוב סתם קישור והנה עשיתי מערכת תשקיע קצת יותר זה לא מקצועי בכלל |
גיא - אתה קורא לפני שאתה מגיב? או מגיב סתם?
|
נחמד מינוס, הפאנל ניהול הגרוע הורס הכל. אבל לא רואים שהתוצאה זה אתר ממערכת..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ