![]() |
iPhone של אפל ?
היי
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה ניראה לי הכי מתאים לפה הייתי רוצה לדעת אם מישהו הזמין פעם מחול לארץ ואיך אני יכול להזמין מחול לארץ את הiphone של 16 ג'יגה הכי חדש נכנסתי לאתר של אפל אבל אני לא מוצא אפשרות שליחה לישראל וכל זה הייתי מעוניין לעזרה ממכם תודה חן |
אתה לא יכול להזמין ישירות מAPPLE.
הדרך היחידה זה דרך מישהו שיעביר לך את זה לארץ ז"א מישהו שגר בארה"ב או מישהו שיש לו משפ' בארה"ב שיכולה לשלוח לארץ. אני עושה הזמנה של מספר IPHONEים לארץ דרך קרוב משפ' שלי, הם למכירה. אם תרצה המחיר לא גבוהה כ"כ הוא יהיה סביבות ה2000 ש"ח ל8 ג'יגה ול16 צריך עוד לבדוק. אם אתה מעוניין אתה יכול ליצור קשר. |
חחחח
ה 16 ג'יגה עולה פחות מ 2000 שקל אתה מוכר לי את 8 ב2000 ? אתה רמאי :) תהנה אחי מקסימום אני אדבר עם דוד שלי ... או שאני אקנה מיד2 |
Apple לא עובדים עם ישראל, וכללית את ה-iPhone הם מוכרים כחלק מתכנית שירות ספקית. לכן מדובר במוצר בלעדי לאיזורים נבחרים. כמובן שכיום יש פריצות למכשירים, למרות שטכנית זה לא ממש משתלם (אין מקלט 3G, משמע תעבוד עם חיבור GPRS עתיק וזוחל).
|
מי משתמש ב 3G ? LOL
בכל מקרה הייתי מעוניין אם מישהו יודע איך אני מזמין לארץ |
ציטוט:
אני מדבר איתך על ייבוא שאני עושה לא מדבר איתך על מצב שאני קונה בשביל להביא לך סתם כי אני בחור טוב. אם יש לך מישהו שגר בארה"ב מה יותר טוב מזה? תזמין אליו ותבקש שישלח לך לארץ. אני אישית מביא בשביל שאנשים שיירצו ייקנו והמחיר הוא זול ביחס לארץ ככה שגם כאן הם מרוויחים. עריכה: כמו שאמרתי לך כבר אין אפשרות להזמין לישראל האפשרות היחידה שלך היא שיזמינו לך מארה"ב ושם ישלחו לך את זה לישראל. אם אין לך אפשרות כזו אתה יכול לחפש מישהו שמוכר בישראל (רמז: אני). |
ebay|...|
|
ציטוט:
אם אתה מדבר על המחירים בחו"ל זה כבר שונה, המחירים של זולים מאוד :| בכל אופן, הדרך היחידה שתקבל אייפון במחיר הזה הוא שחבר שלך יקנה שם ויביא לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכן, אפשר לאמר שזה אייפוד עם אפשרות סלולארית בסיסית מאוד, ובכל אופן, ממליץ לך בחום על N958G או אם יש לך כוח לחכות, N96 האגדי שהולך לצאת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ