![]() |
[חיפוש תוכנה] מחברת במחשב
שלום,
בימים הקרובים אני הולך לקבל פטור מלכתוב במחברת, והחבר החדש שלי בבית ספר הוא הלפטופ שלי, בעבר ראיתי באתר אינטרנט שמציג תוכנות בעברית שנבנו ע"י מספר אנשים תוכנה שמאפשרת לנהל מחברת מקצועות על המחשב והכל מאורגן ומסודר. הייתי שמח אם מישהו היה עוזר לי למצוא את האתר ממנו אפשר להוריד את התוכנה כי אני לא מצליח למצוא. תודה לכולם, (אם זה לא הפורום המתאים אז להעביר בבקשה) |
MS OneNote יכול לתת לך פתרון טוב.. חוץ מזה במחשבים ניידים מסוג TABLET יש תוכנה מובנית כמו מחברת ... אבל כותבים עליה גם כמו מחברת בעזרת העט אני חושב שיכול לתת לך מענה טוב אם עדיין לא רכשת מחשב..
|
אני אגיד לך איך אני עושה.
יש תיקיה של "לימודים", בתוכה תיקיות לפי מקצועות, ובתוך התיקיות של המקצועות קובץ DOC לכל נושא (לדוגמא בהיסטוריה: "חסידי אומות העולם", "המאבק המדיני להקמת המדינה" וכו'). ד"א: בשביל מה צריך פטור מיוחד? הלכתי מורה-מורה ואמרתי: "אני מביא מחשב נייד במקום מחברת לשיעורים מעכשיו, סבבה?", ממש לא אכפת להם. |
למה קיבלת כזה פטור? (אני שואל כי אני רוצה גם :P )
|
חחחחח חזקקקק
בשביל מה להביא ת'לפטופ לבצפר? תרשום על מחברת רגילה וזהו... אתה גם מסתכן שכל החומר שכתבת יימחק (וירוס\רכיב שרוף) וגם אתה מסתכן בגניבה של הלפטופ.. |
ציטוט:
אני לא מאמין שהוא ישאיר אותו לבד. איך השגת את הפטור? :) גמאני רוצה. בקשר לנושא- ניסית חיפוש בגוגל? |
תכתבו עם כל פרק כף היד וגם אתם תקבלו,
אני עדיין לא מצאתי את התוכנה, אפשר עדיין עזרה? |
ממתי צריך פטור? פשוט תבואו עם לפטופ =\
ומה רע בוורד? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ