עמרי שוסטר |
10-05-08 09:06 |
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sensitivirty
(פרסם 632037)
אוקיי המפרט הוא :
(CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3000MHz (MSI MS-7058 mainboard) (RAM) 512MB, 155.92MB free (HDDs) 111GB, 76.4GB free
(VGA1) NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (256MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 48m 42s uptime, 20h 1m 53s uptime record
אני יודע איך לעשות OC ואני רוצה לעשות עם Rivatuner אבל השאלה שלי עד כמה תדירות כדי להגיע ?
ואם אני יכול לעשות OC עם המפרט הזה ? דרך אגב אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך..
|
מה דגם המעבד, ויותר מפורט אילו זכרונות יש לך?
אל תצפה ליותר מדי, במקרה הטוב ביותר תצליח לסחוט 100MHz-200MHz נוספים בלי להתעסק בהספק והלוח אם שלך לא יסתדר במיוחד במידה ותחליט להתעסק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Rom
(פרסם 632067)
מה הטמפרטורות של המחשב שלך עכשיו במנוחה ובזמן עבודה?
|
למה בדיוק קשורות הטמפ' במנוחה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshGame.Net
(פרסם 632116)
אתה מקשיב למה שאתה אומר?
אין לך למה לעשות OC לכרטיס מסך כזה..
דבר 2 אם אתה רוצה לעשות OC למעבד אני לא מציע לך ה=P4 ידועים כדי חמימים ובטח שאל תעשה OC אם קירור סטוק.
בהצלחה
|
אתה ממליץ לא להמהיר את הכרטיס מסך מבורות, לעומת זאת אני ממליץ לא להמהיר את הכרטיס מסך מכוון והוא מבוסס על עבודה משותפת עם זכרון המערכת. אתה בקלות יכול לשבור את שיתוף הפעולה, או אפילו חמור יותר (שגיאת זכרון וכו') במידה ותתעסק בתזמוני הזכרונות.
בנוסף, כרגע השיא העולמי מוחזק ע"י P4. אם נכנסים לפרטים אז גם המקום השני, השלישי, הרביעי והחמישי הם P4. הרשימה ממשיכה...
ציטוט:
(פרסם 632134)
למה אין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך הזה OC ? ואני לא רוצה לעשות למעבד רק לכרטיס מסך
והטמפ בזמן מנוחה 37.
|
אז תפרוש כבר עכשיו. זה אפשרי בהחלט, פשוט לא יכול להיות יציב אם אתה משתמש בממשק תכנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי BodRaido
(פרסם 632204)
הטמפ על 37? אני מאמין שתוכל להגיע ל4GH אם יציבות.
דרך אגב איזה קירור יש לך?
|
הטמפ' במנוחה לא קשורה בשום צורה לטמפ' במאמץ. אני לא מבין איך בדיוק הגעת ל4GHz בלי שהוא יתן שום פרטים ממשיים (אולי יש לך יכולות על-חושיות?), אבל אני לא רואה את זה קורה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshGame.Net
(פרסם 632242)
לא מבין מה יעזור לך OC לכ.מסך שכזה.
לא יהיו לך שיפורים בביצועים בWOW...
מה אתה רוצה להריץ על הכ.מסך שלא רץ?
|
למה שהשיפור לא יהיה משמעותי?
ציטוט:
(פרסם 632267)
נגיד בCS 1.6 ב2 smokes שהיה 100FPS ולא 80FPS
|
אף אחד לא מבטיח לך מספרים. מה גם שלא הכל תלוי בתדר.
|