הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   יש אלופה באנגליה. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=62985)

Oren2 11-05-08 19:36

יש אלופה באנגליה.

לא יודע מי ראה, אבל מנצ'סטר יונייטד זכתה בפעם ה17 בתולדותיה באליפות אנגליה לאחר נצחון 2-0 על וויגאן. צ'לסי סיימה בתיקו 1-1 מאכזב מול בולטון.

אני אישית רציתי שצ'לסי תיקח רק בגלל גרנט.. מה אתם אומרים?

4ior 11-05-08 19:41

חבל..אבל זה היה ברור שמנצסטר תנצח..
עכשיו הוא יצטרך לנצח אותם בגמר אירופה

mayden 11-05-08 19:44

GLORY

http://www.10thhussar.co.uk/manU5.jpg

אחת העונות הטובות ביותר במנצ'סטר. שיחקו כדורגל מבריק לכל אורך הדרך. ח"ח לגיגס שהשווה את שיא הופעותיו של בובי צ'רלטון במנצ'סטר יונייטד. (למרות שהוא כבש העונה רק 3 שערים).

meshuga 11-05-08 19:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 4ior (פרסם 632687)
חבל..אבל זה היה ברור שמנצסטר תנצח..
עכשיו הוא יצטרך לנצח אותם בגמר אירופה

לא כזה ברור, זה היה מאוד מאוד שברירי...
בכל זאת..אני לא אוהד ממש של ליגה אנגלית (או יותר מדוייק, אני לא אוהד ספציפי של קבוצה..), לא חשוב לי מי לוקחת אליפות, הייתה לי עדיפות על גרנט אבל...יש לו עוד ליגת האלופות..

רותם 11-05-08 20:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga (פרסם 632692)
לא כזה ברור, זה היה מאוד מאוד שברירי...
בכל זאת..אני לא אוהד ממש של ליגה אנגלית (או יותר מדוייק, אני לא אוהד ספציפי של קבוצה..), לא חשוב לי מי לוקחת אליפות, הייתה לי עדיפות על גרנט אבל...יש לו עוד ליגת האלופות..

..
נקווה שבמוסקבה גרנט יביס את היונטייד :].

RAS 11-05-08 20:58

עם כל הכבוד לגרנט ולמנצ'סטר, המשחק של היום היה בורו נגד הסיטי שנגמר בתוצאה 8 - 1 לבורו! משחק פשוט ענק.

אבל בגלל שהנושא הוא על האליפות - זה באמת היה ברור שהיונייטד ינצחו, אחרי עונה כזאת מוצלחת אי-אפשר להפסיד משחק שכזה.

אגב, בחודש - חודש וחצי האחרונים (בערך, לא זוכר מתי) צ'לסי ספגה בתוספת הזמן שלוש פעמים אני חושב, טוטנהאם 4-4, וויגאן 1-1 ובולטון היום 1-1. (שזה עוד.. 6 נקודות!)

אבל בסה"כ מאז שגרנט הגיע הסגל התחיל יותר לשחק ולהתחבר, מה שכן לא ראינו כדורגל אטראקטיבי כמו במשחקים של מנצ'סטר אלא הרבה יותר הגנתי ודי איטי כמו

שגרנט שיחק עם נבחרת ישראל ומשחק בצ'לסי כיום - וחבל שכך!

נפגש במוסקבה. (צ'לסי) ;)

meshuga 11-05-08 21:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ranker (פרסם 632715)
עם כל הכבוד לגרנט ולמנצ'סטר, המשחק של היום היה בורו נגד הסיטי שנגמר בתוצאה 8 - 1 לבורו! משחק פשוט ענק.

אבל בגלל שהנושא הוא על האליפות - זה באמת היה ברור שהיונייטד ינצחו, אחרי עונה כזאת מוצלחת אי-אפשר להפסיד משחק שכזה.

אגב, בחודש - חודש וחצי האחרונים (בערך, לא זוכר מתי) צ'לסי ספגה בתוספת הזמן שלוש פעמים אני חושב, טוטנהאם 4-4, וויגאן 1-1 ובולטון היום 1-1. (שזה עוד.. 6 נקודות!)

אבל בסה"כ מאז שגרנט הגיע הסגל התחיל יותר לשחק ולהתחבר, מה שכן לא ראינו כדורגל אטראקטיבי כמו במשחקים של מנצ'סטר אלא הרבה יותר הגנתי ודי איטי כמו

שגרנט שיחק עם נבחרת ישראל ומשחק בצ'לסי כיום - וחבל שכך!

נפגש במוסקבה. (צ'לסי) ;)

זה לא רק שהסגל התחבר...רובו היה מחובר....אבל אני ישים דגש על שחקן אחד...בלאק..שהיה ה-כוכב של הבונדסליגה הגיע לצ'לסי ובלי לזלזל במוריניו, אבל הוא עשה מבלאק-כלומניק....גרנט הגיע והחזיר אותו למסילה..דגש על החצי גמר נגד ליברפול...

Shart 11-05-08 22:14

יששששש סוף סוף :) איזה כיף!!

RAS 11-05-08 22:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga (פרסם 632726)
זה לא רק שהסגל התחבר...רובו היה מחובר....אבל אני ישים דגש על שחקן אחד...בלאק..שהיה ה-כוכב של הבונדסליגה הגיע לצ'לסי ובלי לזלזל במוריניו, אבל הוא עשה מבלאק-כלומניק....גרנט הגיע והחזיר אותו למסילה..דגש על החצי גמר נגד ליברפול...

נכון, באלאק התחיל להיות שחקן המפתח של צ'לסי.

אגב, שבוע הבא יש את אותו הדבר ואף יותר בליגה האיטלקית!

לאינטר יש נקודה אחת בלבד יותר מרומא, אינטר יוצאת למשחק חוץ מול פארמה שממוקמת מתחת לקו

האדום ב-2 נקודות (קטאניה לפנייה עם 36 נקודות) ורומא יוצאת למשחק חוץ גם כן - נגד קטאניה!

משחק על החיים לארבעת הקבוצות (טוב נו, רומא ואינטר הן לא בסכנת ירידה אבל עדיין - אליפות!)

כמו כן, רק לפני מספר ימים רומא עשתה תיקו עם קטאניה אשר העלה אותה לגמר הגביע, נגד מי היא תהיה? אינטר כמובן.

ETWD 12-05-08 00:46

היה קצת צפוי שזה מה שיקרה, אבל נחכה לצ'מפיונס :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ