![]() |
סיימתי קד"ץ נהיגה ואני אמור להתגייס בקרוב.
שלום, עברתי טסט וזהו סיימתי עם הקד"ץ עכשיו קיבלתי תארך גיוס עוד חודש
ואני כל כך מתלבט אייזה תפקיד אני רוצה (אני רוצה *אם אפשר* שיהיה קרבי) או גולני או מג"ב יש אפשרות כזאת ? ואייזה תפקיד ליבחור אני לא מכיר שום תפקיד אז תציעו לי |
תקנו אותי אם אני טועה..
אבל אחרי שנתיים בצבא אני דיי מאמין שאם עשית קדם צבאי בנהיגה.. אתה תהייה נהג.. אולי האמר אולי בוס ואולי תובלה.. |
אסף, יש מצב שישימו אותו נהג ביחידה קרבית...
תבקש שתתגייס מהקצין ניהול ויכול להיות שתקבל. |
תגידו הקדצים זה חובה?
כי קיבלתי קד"צ למדריך ספורט - ולא הלכתי כי היה כתוב שאפשר לא ללכת. עכשיו קיבלתי קד"ץ לנהיגה כבדה אבל פה לא כתוב לי שאני לא חייב ללכת... אז מישהו יודע? |
ציטוט:
נהגי בוס זה רק נבחרים מהמילואימניקים.. כאילו העניין זה שאתה רוצה להיות נהג של יחידה קרבית? לא הבנתי.. כי מה זה באמת משנה תאכלס..? וקד"צ זה לא חובה.. |
כן אני רוצה להיות קרבי! עם לא אני משתגע להם שם
וקד"ץ לא חובה אלי התקשרו ושאלו אותי עם אני רוצה לילמוד עד 15 שמישהו ימליץ לי אז על תפקיד טוב (תובלה ברור שלא..) |
להמליץ לך? בשביל מה?
אף אחד לא שואל אותך בכלל.. אם ירצו נהג תובלה אז תהיה נהג תובלה.. מה זה נראה לך לפי בקשה.. הרב בסופו של דבר הם נהגי משאיות, כי יש צורך גדול בזה.. אם יש לך קב"א גבוהה, אולי תוכל ללכת לדברים יותר מעניינים.. ג'יפים לדוגמא.. זה הכי קרוב לקרבי שיהיה לך.. וגם זה מאוד בספק שתצליח להגיע.. |
אתה רוצה להיות לוחם או נהג יחידה קרבי?
|
אין דבר כזה - אם סיימת קד"צ נהיגה אתה תשובץ להיות נהג בצבא. הצבא ביזבז עליך הקצאה של קד"צ נהיגה, הוא לא יביא לך להיות עכשיו קרבי.
בקשר לאיזה אחד שכתב "נהגי בוס זה רק נבחרים מהמילואימניקים.." מאיפה הקרצת את השטות הזאת? חבר שלי הוא נהג בוס והוא בסדיר (ועוד הפז"ם שלו זה בקושי חצי שנה). כל אחד מקד"צ נהיגה יכול להיות נהג בוס, תלוי איפה תשרת ואיזה אנשים תכיר שם. |
אחלה שם יש לך לנהג בצבא
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ