![]()  | 

מחפש מישהו שיקנה כסף במשחק דרך ה paypal 

שלום לכולם 
	אחי הקטן הרג את ההורים שלי בנוגע לקניית כסף במייפל סטורי אז אני רוצה לרכוש לו ב 50 דולר כסף במשחק כל מי שיודע איך לרכוש את הכסף מאתר מייפל www.nexon.net אני משלם 20 שקל יותר כל מי שיכול לעשות לי את זה עדיפות לתשלום העברה בנקאית [ בנק הפועלים ] לפי יצוג הדולר היום זה 3.233 לפי האתר http://www.hamara.co.il/money-change...USD&target=ILS זאת אומרת 162 שקל + 20 שקל עמלה שאני משלם עבור הביצוע 182 שקל ניתן ליצור איתי קשר בפרטי או באיסיקיו 984580 *כל מי שיוצר איתי קשר דרך האיסי שירשום לי פה שאני היתחבר  | 

שלום לך מוריס כמו שאתה יודע וכבר ביצעתי לך רכישות  
	נקסון חסמו את האתר מול ישראל ככה שלהתעסק עם החוק זה בעייתי מאוד ! אני חושב שאסור גם לדבר על דברים לא חוקיים כאן בפורום  | 

הוד אבל אני לא מבין את העניין 
	ילדים קטנים שאני מכיר מצליחים לרכוש [ חבר של אחי ] וגם יש חניות של משחקים שגם הם עושים דבר כזה לא נישמע הגיוני אחי יש עוד מישהו ?  | 

אה שמעתי איזו שמועה שהם לא חסמו את כל חברות האינטרנט ובדרך בזק או 012 כן אפשר  
	אני יבדוק שוב את הנושא במידה ואפשר אשמח אם תבצי דרכי את הרכישה  | 

סבבה תודה לך הוד 
	אולי יש מישהו שיכול לבצע את העניין?  | 

כמה זה יוצא בדולרים? 
	 | 

ציטוט: 

כמו שרשמתי אם תוכל גם פחות גם יהיה טוב אבל אני מעוניין ב 50 דולר  | 

כשמשלמים אף פעם לא משלמים את היציג אלא את השער הגבוה. תתמחר את ההצעה שלך שונה... 
	 | 

יש לי 32$ בפייפל. כל דולר אני מוכר בחמישה שקלים. תעשה חשבון.. אם אתה רוצה תשלח לי ה"פ או מייל 
	me @ cyeo.info תוריד רווחים  | 

ציטוט: 

אם למישהו יש גם מעל ל 10 דולר גם יהיה טוב עוד מישהו?  | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:36. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ