![]() |
[דרושים] דרושים לסקיצה צוות יחצ"נים ושיווק!
[דרושים] דרושים לסקיצה צוות יחצ"נים ושיווק!
בקרוב סקיצה יוצאת עם אתר חדש ומקצועי ברמה גבוהה ביותר אנו צריכים לארגן צוות של 50-100 איש של יחצ"נים ואני שיווק המקושרים לעסק הזה תמורה כספית למובילים אשר שיווקו ויחצ"נו את האתר בצורה הטובה ביותר בכך שכל יחצ"ן יהיה תחת מעקב באמצעות מערכת היחצ"נים. כל מי שמעוניין להרוויח כסף מהיר בתמורה לעבודה קלה שיצור קשר טלפוני בלבד להרשמה: 054-3017107 יש אפשרות לשאול ולברר הכל טלפונית לגביי הפרוייקט. |לב| |
לפני שאני מתקשר..
מדובר ביחצ"נות דרך האינטרנט או לחלק פלייארים ברחוב? |
ציטוט:
|
מה אני מקבל מזה רק אם אני מביא לקוח?
|
ציטוט:
(מערכת יחצנ"ים לא בהכרח אומרת שהעבודה היא מהבית) |
המערכת היא ממוחשבת, כלומר זאת עבודה מהבית ולא חילוק פלייארים ברחוב
העבודה היא פשוטה, להעביר ולפרסם לינק אשר תקבלו ואתם צריכים להעביר ולדאוג כמה שיותר יכנסו ללינק הזה זוהי לא עבודה רצינית ולא עבודה קשה, אם אתם חושבים שיש לכם את הרצון לגרום לכמה שיותר אנשים להקליק, אז אין לכם מה להפסיד כל מחשב נקרא כ"כניסה אחת" בלבד! היחצנים לא משכנעים לקוח שיקנה ולא מסבירים ללקוח על שום דבר אלא תפקידם להעביר את הקישור התמורה היא כספית: 10 אג'/לקליק |
10 אג' לקליק?
ידידי, אני חושב שהתמורה שאתה מציע ל"יחצנים" שלך נמוכה. מאוד נמוכה. אתה עובד לפי שיטה נפוצה. אשמח אם תסביר לי למה שאני אלך אלייך ואקבל 10 בעוד יש מקומות אחרים שמציעים יותר, הרבה יותר. נגיד ויש לי מאה חברים ברשימת האייסיקיו \ מסנג'ר. ואני מפרסם לכולם, ונגיד שכולם נכנסו. 10 * 100 = 10 ש"ח. האם שווה לי להשקיע כ"כ הרבה זמן, בשביל שמאה איש יכנסו, בשביל עשרה שקלים? אני מבין מה אתה רוצה להשיג כאן, הרבה כניסות, פרסום חזק, אבל התמורה? לטעמי לפחות, נמוכה מאוד. מה גם שתחשוב שכל "יחצן" יצטרך למלא טופס 101. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. |
אתה לא חייב חחח
אני לא מצמיד אקדח לראשך... לא מתאים לך, אז לא מתאים. אלו התנאים. |
ציטוט:
עריכה: אם אני מציב באנר באתר שלי ומבקש מילדים שיכנסו זה גם נחשב ואני מקבל על זה? |
ציטוט:
כל עוד אתה מציב באנר המפרט על הקישור זאת אומרת "סקיצה - עיצוב ובניית אתרים" או "כנס לכאן לקדם את העסק שלך" כל מיני משפטים והכוונות לגולש שידע על מהות האתר. התשלום עובר בדואר רשום |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ