![]() |
(דרוש) מנהל ראשי/בעלים לפורום-הזדמנות שלא תיפול שוב,פורום לא קטן.
-קודם כל אם אסור לכתוב תהודעה הזאת,אני מצטער ותמחקו בבקשה וזה לא יקרה שנית.
שלום חברים :) אני מיסד פורום כלשהו. לאחרונה ובתקופה האחרונה אין לי ממש זמן לנהל אותו ואפילו לא נכנסתי ולמעשה גרמתי לפורום לשקוע והפקרתי אותו כיוון שאין לי זמן. הפורום קים הרבה זמן ברשת , בעל פוטנציאל בעבר ובהווה ואני בטוח שאפשר לאושש אותו במהירות רבה ולגרום לו לעלות שוב למקומו הטבעי,לצערי אינני הבן אדם המתאים כרגע,ופשוט חבל לי לסגור אותו. מה שאני מחפש בעצם :זה בן אדם יחיד במינו שמסוגל לעלות את הפורום למיטבו-זאת אומרת שיש לו את היכולות. מה שאני מחפש בעצם בעלים/ראשי לפורום. קצת רקע על הפורום: *כ 130000 הודעות בסך הכל. *הינו בין הראשונים עם העיצוב והתכנות שיש לנו,ולטעמי ולטעם כולם הוא עדין יחודי ולא הרבה משתמשים בו. *קיבלנו בעבר הרבה תשבוחות על הפורום,על העיצוב ועל התיכנות שלו. *אני לא ילד שמתעסק בשטויות,אין לי זמן וכח לכך.תהיו בטוחים שהתפקיד שלכם מובטח כל עוד אתם לא חורגים במשהו מיוחד. *חומר יחודי שאין באף פורום אחר,מובא מחול-יתרון מה שאני מחפש: 1)בן אדם רציני-לא קטן,לא ילד שיחבל לי בפורום ויעשה שטויות,בן אדם שאפשר לסמוך עליו. 2)בעל אמצעים לאושש תפורום ולהחזירו שיהיה פורום די פעיל-הכי חשוב-הבאת קהילה שתחזור לפורום ושיתחיל מכך הפורום להתאושש. תגובות על הפורום בפורום קידום אתרים: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תשובה-יש אפשרות של פרסום של אתרכם גם-אך לא יותר מידי,כלומר בלי היחפזות. זהו |קורץ| קיצרתי כמה שיכולתי,מקוה לתגובות ולמעונינים|שריף| |
תמורה?
|
ציטוט:
|
מה מיוחד פה שיגרום לנו לבחור לבוא לפורום שלך ולא לפורום אחר?
זה שפעם היה בפורום דברים יחודיים לא אומר שהם תופסים גם לעכשיו יש עוד מיליון פורומים שיש להם את אותם נתונים... תציין את התרומה בהודעה |
ציטוט:
אני לא יתחיל לפרט כאן-פשוט שלחתי לך הודעה פרטית עם לינק. אתה מעונין לעין ולראות|קורץ| |
תשלח יותר פרטים בה"פ בקשה.. כתובת האתר, כניסות ייחודיות וכו'
|
|
ציטוט:
|
תוכל לשלוח לי אימייל שלח + קישור לפורום? תודה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ