![]() |
מחפשת שותף לבניית אתר
שלום לכולם
אני מחפשת שותף לבניית אתר בתחום העמודים האישיים. כמו שאתם מבינים אני רוצה לפתוח אתר המאפשר יצירת עמודים אישיים בנישה מסויימת. מבחינת חלוקת העבודה: דומיין, עיצובים, תוכן ופרסום יהיו באחריותי מערכת ושרת באחריות השותף חלוקת הרווחים תיהיה 50% 50% אני מחפשת שותף אחראי שאפשר לסמוך על מה שהוא אומר, רצוי מתכנת (למרות שאם יעדיף לשלם על המערכת גם זה בסדר מבחינתי ויצירתי. למעוניינים - אשמח אם תשאירו תיק עבודות (או קישורים לכמה דוגמאות), ודרכים ליצירת קשר כאן או בפרטי. אם אחשוב שאתם מתאימים, אצור איתכם קשר ואספק עוד פרטים. יום טוב! |
אוקי, שמי אמיר ברחק,
אני מעצב גראפי ואתרים במקצועי, אני יודע מעולה Html & Css , כתחביב php . ככה שאוכל לעזור בעיצוב של האתר גם, ואני מקדם אתרים לא כמקצוע אך אני מבין הרבה, וקידמתי מספר אתרים לבדי, אני בעל מספר אתרים ברשת, תיק עבודות: www.d4y.co.il , איחסון אין לי בעיה לספק, לגבי מערכת אני אוכל לקנות או משו בסגנון (תמורה בעד תמורה, לחבר לדוגמא), ככה שאני עומד בכל הדרישות, אשמח אם תצרי קשר - פרטים בחתימה, תודה. |
היי,
את מוזמנת לצור קשר בנייד: 0546547294 המשך ערב טוב, רותם. |
יצרתי קשר בה.פ
|
מדובר על אתר בסגנון שין?
יש תוכנית עסקית כלשהי או משהו מעבר לחלוקת הנכסות חמישים חמישים? (מאיפה יהיו רווחים לדוגמא?) |
מהיכן הרווחים ?
|
אשמח אם תיצור קשר.
מסנג'ר: dorshu2@gmail.com אם אין לך מסנג'ר אז בהודעה פרטים עם מספר אייסיקיו/ פאלפון.. |
אשמח לשמוע עוד פרטים בנוגע לאתר.
|
איזה דפים? כתיבה ב html למשתמשים או כתיבה "נוחה" כמו אתרים של "בנה אתר"?
מאיפה את מצפה להרוויח? זאת אומרת מה יהיה מקור ההכנסה? מה בנוגע לפירסום? פני אלי בבקשה: אייסיקיו: 300069504 נייד: 0544634656 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ